Wysłany: 2007-09-03, 11:40
ale to nie ma być fair ;p My działamy nie fair a wy musicje działać fair bo wy ci dobrzy jesteście;p Więc to nie jest nie fair tylko złe ;p a zło to nasza domena;p
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
Wysłany: 2007-09-08, 19:05
Akechi ta akcja chyba nie wypali. Ja pozostaje przy starym. Będe umawiał się na scenki. Bo tak jak ktoś nie w temacje i przyjdzie to zamieszanie robi np.Slay dzisjaj jak ukrywałem się za posągiem.;p
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
troche zardzewiało... no ale zeby jeszcze urozmaicić te walki to przydało by sie zebyście atakowali gdzies indziej a nie tylko w holu i to w kwadracie południowo-wschodnim sory no ale jezeli slysze ze jest ATAK to odrazu wybieram se w tamto miejsce bo wiem ze tam beda smierciozercy (i zawsze tam sa...) zaatakowalibyscie czasem w Hogsmede albo w Student Housing tak zebysmy sie pobawili z wami w Kotka i Myszke... zebysmy was szukali a wy nagle zza rogu wyskoczyli i nas Enevada walneli... (oczywiscie nic wam to nie da bo i tak jestesmy lepsi xD) To jet pomysł i licze na liczne komentarze xD
_________________ Ha! a wy takiego podpisu nie macie :P
a po co w ogóle sie klocic kto jest lepszy?? zorganizujmy turniej np jeden smierciozerca przeciwko jednem z aurorow i ta organizacja ktora wygra (duzo) wiecej pojedynkow jest lepsza ^^
Wiek: 31 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2007-09-15, 18:43
Pito zapomniałeś... my już nie jesteśmy śmierciozercami XD
Pomysł niezły ale zawsze się atakuje tam gdzie jest najwięcej ludzi... chyba ze atak jest na konkretną osobę to wtedy się za nią łazi... Ja osobiście jako wilkołak lubię atakować w bibliotece xD