Dzięki Bos(s)ki za życzenia (chociaż i tak się nie spełnią XD szczególnie to z 200 xD). I nie mówi mi, że ci się źle w życiu układa ;P Zawsze będziesz miał hm... nas! xD I mówię serio!
Wiek: 114 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-07-23, 19:53
A dziękuje, dziękuję... :) Jak wdizicie - niby wróciłma, a nadal pełne ręce roboty ;)
A serio, rpzepraszam, e ani razu nie weszłam na serwer od powortu mojego, ale w ogóle możecie widywac mnie z rzadka. Po prostu pracuję od rana do 17 i po prostu po poworcie bywam na tyle zmęoczna, ze mi sie - mówiac wprost - nie chce.
Wiek: 31 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2007-08-28, 09:25
Och... zardzewiał troche temat... no nic... trzeba go odświeżyć....
Gyphon z okazji twoich urodzinek wszystkiego CZEGO chcesz^^ zdrowia, szczescia... co tam jeszcze... kasy tez... tak, tak... jej tez... dziewczynki jakiejś :P No i ogólnie tak marzeń spełnienia i wiernych przyjaciół...
Grpyhon okazji urodzin życzę Ci tego czego chcesz czyli :zdrowia,szczęścia,pomyślności,spełnienia marzeń ,kaski ,dziewczyny i czego tam jeszcze chcesz xD
I oczywiście miłego grania w Hp.TWC xD
Edit:No chyba chłopców to on nie lubi tak bardzo xD
Ostatnio zmieniony przez Slay 2007-08-28, 09:50, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 114 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-09-12, 13:23
*Machnęła szmatą, aż z tematu uniósł się tuman kurzu. Gdy chmura opadła, wyszła z włosami siwymi od pyłu*
Z okazji urodzinek, nieustraszonemu aurorowi Draconowi, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! Sukcesów w życiu prywanym oraz aurorowym. Szybkiego awansu w szeregach Wojowników Światła (:P) oraz wielu pognębionych przeciwników. I w ogóle wszystkiego wesołego!
Wiek: 31 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2007-09-12, 14:38
NOm ja się dołączam do powyższych... No... powiedzmy że zycze ci bardziej w zyciu prywatnym sukcesów niż w aurorskim (;P) ale co do awansu to potwierdzam...