Mike, podoba mi się, ale czy nie dałoby się zrobić wersji statycznej, z samymi napisami "HP: TWC" i "MMORPG"? Wiesz button jest ok, ale wielu webmasterów po prostu nie lubi jak na ich stronie jest umieszczony animowany button... (zresztą ja też za takimi nie przepadam )
_________________ It's changing out there. There's a storm coming, Harry, just like the last time. ~ R. Hagrid
Do perfekcji brakuje tylko odstępu między HP: a TW i te MMORPG też za bardzo ściśnięte jest. Może jeszcze pokombinowałbyś trochę nad ramkę wokół tego buttona? Taką na 1-2 px - żeby button trochę się odcinał.
Czekam na efekt końcowy.
_________________ It's changing out there. There's a storm coming, Harry, just like the last time. ~ R. Hagrid
To jest czcionka, którą Megan użyła w swoim buttonie (znaczy się w sumie to coś innego niż czcionka ). Jak czytamy na stronie: "Maker liter służy do robienia podpisów np na buttony." Jak dla mnie to jest cziocnka wprost stworzona do buttonów. BTW, literki można przesuwać. // Krico
Ostatnio zmieniony przez Krico 2007-08-20, 18:26, w całości zmieniany 1 raz
Za bardzo niewyraźny jest ten button. Napis i postacie są rozmazane. Spodobała mi się koncepcja, że dwaj czarodzieje z wycelowanymi różdżkami stoją naprzeciw siebie i w środku jest napis HP: TWC, a nieco niżej MMORPG.
I pamiętajcie, że jedyny odpowiedni format do takich małych obrazków to jest GIF. Zarówno format JPG jak i PNG (oraz inne) powodują rozmazanie obrazka i zwiększają nieco jego rozmiar (w sensie KB) - dobre są za to do obrazów o większej rozdzielczości.
Heh jaka współpraca :P no ale po wielokrotnym kombinowaniu mamy wkońcu efekt końcowy moi faworyci? kazdy bo i tak w buttonie jest część pracy ale jednak 1 i 4 sa najfajniejsze
_________________ Ha! a wy takiego podpisu nie macie :P