Ten temat zostanie zamknięty równo ze startem serwera!
Tutaj możecie zadawać dręczące Was pytania na temat gameplayu, zasad i niejasności :) Obiecuję, że odpowiem na każde pytanie, na które będę znał odpowiedź :P (chyba, że nie odpowiem ;f)
Wysłany: 2007-05-20, 19:50
Gdzie mozna grac w ta gre??? CZy gra sie w nia przez przegladarke?? Jesli tak to na jakiej stronie, a jesli nie to na jakiej stronie mozna ja pobrac??
Ja jestem za tym, aby zrobić duży poradnik dotyczący gry i opisać w nim wszystko to, co osoba zaczynająca przygodę z grą Harry Potter: The Wizards Chronicles powinna wiedzieć. Zaczynając od tak elementarnych rzeczy, jak umiejętność logowania na serwer, poruszanie się po programie (powiększanie okna z grą np. ), a kończąc na typowych rzeczach związanych z grą (używanie zaklęć, do czego służy dane zaklęcie itp). Wiele osób nie zna tak dobrze angielskiego, więć będzie miało nie lada problem w pojęciu sensu rzeczy. Chyba, że będzie step-by-step guide (poradnik), w którym będzie wszystko ładnie opisane...
Saligia, to jest dopiero zalążek całości. Wersja finalna ma zawierać screeny (chyba lepiej wchodzi coś, co jest w formie obrazka, aniżeli tekstu? Ewentualnie to i to ). Poza tym BYOND ma wiele innych funkcji, o których nie ma wzmianki w przytoczonym temacie.
_________________ It's changing out there. There's a storm coming, Harry, just like the last time. ~ R. Hagrid
Wysłany: 2007-05-23, 16:13
Ściągnołem ten program ,ale jest dla mnie jak czarna magia. Pierwszy raz używam tego tymu programów i niewiem jak się nim opsługiwać. Mam nadzieje że szybko napiszecie instrukcje obsługi.
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu