Wiem że było wiele takich pomysłów etc. ale mam nadzieje że przeczytacie mój dokładnie. Przydała by się jakaś gwardia czy tam klan w naszej szkole dla uczniów o niskim lvl gdyż by dojść do aurorów lub śmierciożerców. W gwardii była by wyznaczona osoba do nauki czarów dla tych którzy nie byli na lekcjach i nie mają tych czarów. Jak będę miał jeszcze pomysły na to to napisze. Proszę o szczere napisanie co o tym sie myśli a nie tylko ,,głupie" albo ,,to już było"
Wysłany: 2007-11-09, 20:44
Wątpię, aby to zostało zaakceptowane, ponieważ tylko nauczyciele mogą uczyć czarów, a nie będę robić tego tylko dlatego, że kogoś nie było na lekcji. A co do levelu, to nie jest aż tak wielki wymagany na aurora/śmierciożercę, wystarczy poświęcić przynajmniej 30 minut dziennie na expienie, a co do czarów "cierpliwi będą nagrodzeni". Jeżeli poczekacie cierpliwie, a nie ciągle "Draz/Megan jest lekcja w planie?", albo jakieś inne teksty to lekcja na pewno, gdy była zaplanowana się odbędzie.
Wysłany: 2007-11-10, 08:16
Ian McKel napisał/a:
Jeżeli poczekacie cierpliwie, a nie ciągle "Draz/Megan jest lekcja w planie?"
W normalnych okolicznościach zgodził bym się z Ianem że tego typu odzywki mogą być lekko wnerwiające, ale w obecnej sytuacji kiedy lekcje odbywają się ..no dość chaotycznie to sądze że tego typu pytania w bardzo kulturalnej;p formie są dopuszczane^^
Edit:
Skoro chcesz na temat. Cięty człowieku jesteś za ostry;p
pomysł do bani. Po co tworzyć kolejną organizacje która nic sobą nie wnosi do rozgrywki. Przecież osoba odpowiedzialna za nauczanie zaklęć też może w różnych momentach robić "lekcje". Czyli twój pomysł nie różni się od obecnie funkcjonującego systemu. Nie warto go powielać. Wystarczy tylko zreorganizować godzinny zajęć, zwiększyć dyscypline;p profesorów;p i po sprawie.
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
Ostatnio zmieniony przez Likurg 2007-11-10, 11:33, w całości zmieniany 1 raz