Jrx
Wysłany: 2007-11-26, 16:37 Icon Ultima
No więc opiszę tutaj gre Icon Ultima.
Icon Ultima by Enigmaster2002 znanego bardziej również jako Mobius Evalon.
No więc tak: jak sama nazwa gry mówi, jest to gra tak mniej więcej o ikonach {postaciach} jednakże w byondzie znane jako icony.W grze grafika jest jak na byonda, ponieważ postacie są bardzo wyraźne i widoczne,w przeciwieństwie do niektórych gier na ten program.
Co do głosów w tej grze to muzyki można się samemu włączyć lecz niektórzy włączają za zbyt hałaśliwe i złe co powoduję zbyt wielką ilość laggów. A jeżeli chodzi tutaj o głosy czyli np. jakieś chodzenie lub coś w tym stylu, to raczej tego w tej grze nie ma .
Jeżeli chodzi tutaj o Gameplay to w tej grze jest wielka grywalność, ponieważ można wniej dużo rzeczy np. takich jak zmienianie własnych ikon, (Do czego trzeba mieć subscribe w grze dragon ball z heroes united np.) wsiadanie do pojazdów które są domyślnie w grze,a także da się samemu stworzyć pojazd a swój klucz skopiować komuś przekazać jakby ten ktoś chciał jeździć twoim pojazdem,jest również opcja tzw. build co umożliwia budowanie własnych budynków objektów między innymi: Domy,ściany,konsole,drzwi normalne,drzwi pod hasłem,trony,krzesła,tapczany,komputer itd,itp
... Jednakże niewiem czemu ale niestety by dołączyć do mojego servera w tej grze jest potrzebny hamachi:/ [program do zakładania serwerów i gier] i jeżeli chcecie dołączyć do mojego serva to jednakże beztego wam nie ujdzie. W hamachi dodajecie sieć o nazwie Jrx11 i haśle takim samym czyli Jrx11, a reszte wytłumacze na moim gg 971074.
Dopowiem jeszcze że ta gra jest na free style czyli tzw. wolny styl i nie posiada ona trybu historii [story mode].
Ogólnie polecam tą gre bo jakoś przypadła mi do gustu i was również zachęcam do pogrania się w to!