Albo dobre bylo, jak uciekalem z miejsca gdzie zabilem (juz nie pamietam kogo) natknalem sie na eGo, wiedzialem ze zadzwoni to rzucilem sie na niego, oberwal ale uciekal (ale byla zabawa, krwawil caly czas) az dotarl do telefonu i przgralem, ale fajnie sie bawilo ^^
No a ja najlepsze jak pierwszy raz byłem zabójcą xD
Meg poszła razem z eGo po drewno a ja i Ulrich szliśmy za nimi potem wróciliśmy a ja nagle odbiłłem do jakiegoś pokoju przez przypadek ,po chwili zgasło światło a ja na oślep zacząłem klikać wokół mnie nagle zapalono światło a ja na oczach wszystkich zabiłem damiana xD
Wysłany: 2007-08-28, 22:12
No super akcja eGo..(te drógie ciało to byłem ja^^) wchodze to pokoju i widze jak ktoś siekierą w Megan wali...chciałem uciec ale nagle ekran czarny się zrobił...coś napisał ..a potem jak wszystko do normalności wróciło nie mogłem wyjść przez drzwi..no i mnie trafiło^^. Fajna gierka, szkoda tylko że maiałem mało czasu aby w nią pograć.
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
Wysłany: 2007-08-28, 22:28
Hehe swietna gierka =], kochane akcje w stylu "sa tu jacys fani motoryzacji?" albo "PAN TU TRZYMA PISTOLET? TO NIE AMERYKA" oraz "polska masakra lopata mechaniczna" =3
Innymi slowy gra mi podeszla i chce wiecej :< moze nie cale dnie ale wieczory xD!
Dlaczego ja ciąglę gram z BOTAMI? Wpisuje adres, który podał eGo na 1 stronie i mi się włącza Harry Potter TWC Polski serwer. Ja chcę zagrać w Murder Mansion z żywymi ludźmi. Proszę, podajcie mi prawidłowy adres...
Wiek: 31 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2007-11-06, 20:10
Dlatego ci sie włącza twc bo to jest ip egora a tylko czasami hostowal mm... nie wiem czy w tej chwili jest jakis ang. server wiec czasowo jestes skazany na boty ;P