Wysłany: 2008-01-20, 13:24 Re: na co kliknąc zeby grac??
drako malfoj napisał/a:
niewiem na co kliknac zeby grac
Boshe dzieci czy wyście sa slepe! mnie juz ręce bolą od tego odpisywania na wasze bezsensowne texty a poza tym jesteś marnom podróbką dracona nawetr napisać tego nie umiesz
Dobrze Damian jak mówisz<Ammmm> przepraszam ale to poprostu no głupio tak spamować czyż nie?Ja doskonale rozumiem że ktoś jest nowy i chce wiedzieć jak zagrać,ale to hcyba lekka przesada zakłądać chyba ponad30 któryś temat typu:"W co kliknąć żeby zgarać","Pomocy nie umiem grać".Ja rozumiem że ktoś jest nowy bo raczej każdy był nie mijając mnie,ale kiedy ja pierwszy raz zagościłem na forum przecytałem zkcleconą przez eGo instrukcje w jednym z głównych tematów(Patrz "Z czym to się je")a potem tylko wystarczylo mi się dowiedzieć o sprawach typu lekcje itp.A jesli czytają to jacyś nowi to zajrzyjkcie do ów tem,atu zamiast spamować bezsensownymi tematami co?:)
Ale i tak TWC poszło w pseudo pamięć(patrz "Tak to już jest..."xD ale są takie gry jak HP3D (patrz "HP3D") czy H:AH PL(w prawdzie nie ma tu na ten temat tematu ale jak ktos jest zainteresowany pisać PM,GG)