Jeżeli potrafisz spritować, znasz język DM, czy umiesz tworzyć mapy do Byondowych gier, zgłoś się tutaj i podaj informacje na podstawie poniższego schematu:
Byond key:
Chcę zostać: (koderem/ikonerem/mapperem/hosterem)
Doświadczenie:
(w przypadku hostera)
Łącze:
Wysłany: 2007-08-19, 14:17
Byond key: Brom900
Chcę zostać: hosterem
Doświadczenie: Jak na razie gram tylko w Harry Potter The Wizards Chronicles, ale hostowanie, takie trudne nie jest.
Łącze: modem, szybkość 1Mbps
Czytałem dyskusje w BPL house i napiszę że jeżeliby ktoś napisał tutoral to ja bym mógł zaraz dołączyć do tej grupy (oczywiście gdybym to wykuł). A uczę się dość szybko. Gdy miałem się nauczyć recytować wiersz na 1 stronę długości to nauczyłem go się podczas 15 minutowej przerwy dostając 4-.
Tak i z pewnością jak wyrecytujesz cały poradnik (Dm guide) do kompilatora to da ci nawet 5+...
Masz to zrozumieć a nie znać na pamięć...
Ja znam dobrze DM ale raczej spasuje (choć zastanowię się nad tym) i popracuję trochę nad swoją gierką, w końcu kiedyś wyjść musi :).
Aha dobrze radzę porzućcie temat anime (zgrozo), to nakłada osobą które się w tym bawią taką dziwną...plakietkę...bo na byondzie wszystko co anime jest bee bo ludzie na forum widzieli już wiele postów od 'fanów' naruto/db/bleach którzy to po raz n-ty ogłaszali swoją 'nową' grę.
*cudzysłów został użyty specjalnie, domyślcie się o co chodzi ;).
Byond key: Kisioj
Chcę zostać: koderem, maperem (tez moge byc) a ikonki krade z innych gier w kilka sekund :P h4x
Doświadczenie: naprawde niechce mi sie wymieniac (2 lata tworzenia gier) ale jak bedziecie nalegac to podam moje projekty ktore pamietam :P