Wiek: 115 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-08-21, 11:52
Lily, fotki całkiem spoko, tylko strasznie ciemne. Daj coś doświetlonego ^^ No, i się nie dziwię, że panowie tak entuzjastycnzie reagują :) Hej, chłopaki! Ja wiem, ze u nas deficyt kobiet jest, ale żebyście tak błagali o zdjęcie babci Sal? Nie, no to już prawdziwa posucha musi być :)
Ale ok proszę. (Zdjęcie babci/cioci Sal) z czasów jej "młodości" (czyli będzie z 2 albo 3 lata ;)). Jedna z moich koleżanek stwierdziłą, ze na tym wygladam najbardziej naturalnie. Druga ochcrzciła je mianem "rakietowych trampek". Trzecia powiedziała, że mogłam ostrzec, bo sie przestraszyła ;)
Wysłany: 2007-08-21, 12:29
Akechi, wierz mi, nie jesteś jedyny facetem, który wielbi długie rozpusczone włosy :> Co więcej, nie poznałam jeszcze faceta, który woli włosy związane od rozpuszczonych ^^
A czemu? Powodem jest najczęsciej wygoda. Latem rozpuszczone włosy strasznie grzeją w kark. Gdy pracuję, podczas pochylania się nad biurkiem/ksiązką/zeszytem/klawiaturą to włosy mi przeszkadzają. Na zdjeciu, które dałam, akurat to była lekcja WF-u, wiec trudno, zebym zamiatała włosami po okolicy (swoją drogą zawsze mnie śmieszy na filmach, jak jakaś cud-miód pannica pokazana jest podczas jakiś czynności okołosportowych i wymachuje długmi blond włosami. Nie dosć, ze by z nimi zwariowała, to jeszcze wyglądałaby potem jak czupiradło ^^)
Ok, zeby nie było offtopa dam jeszcze fotkę. Już zupełnie starą i z czasów mojej głębokiej młodości, czyli będzie z 5 lat ^^
(19-lecie drużyny) - Moja drużyna miała styl szlachecki, stąd te stroje. Zagadka dla dociekliwych: które z tych zjawisk to ja? ;)
_________________ Beware of Ivul Mod! ]:->
Ostatnio zmieniony przez Saligia 2007-08-21, 12:30, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-08-21, 18:13
Dałes się złapac, Akechi ^^ Nie, oczywiście po lewej to ja. Osoba po prawej do zdecydowanie facet, majacy 190cm czy coś koło, a moja skromna osoba nalezy do tych z pułapu gdzies o 30 cm niższego :)
ja swojego zdjęcia nie dam,gdyż mam taką gębę,że dzieci uciekają zresztą nie tylko dzieci w okolicy jestem znany jako "Straszna gęba" jka bym wam pokazał,to byscie przez tydzień ze strachu nie spali wiem co mowię.mój kolega tak miał