Lekcja czwarta:Repelium(dosyć krótkie)-uczymy się zaklęcia Repellium.zaklęcie Repelium jest używane do zabijania weża.jednak,ma to pewną słabość:nie działa na węże magiczne.gł€wnie chodzi o to , że nie można zabić węża przyzwanego zaklęciem Serpensortia( Patrz:na górze).Jednak słowo "Magiczne"odnosi się również do węży niezwykłych:Bazyliszek,Apop,itp.to chyba wszystko
Przykro mi,ale na innych lekcjach nie byłem albo ich nie pamiętam
Wiek: 114 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-08-10, 12:29
Wszystkich, którzy pisali wspomniany wyzej sprawdzian przepraszam, ze nadal nie ma wyników. Niedługo po sprawdzianie wyjechałam na 2 tygodnie, a po moim powrocie tak się złozyło, że nie miałam specjalnie czasu dłużej posiedzieć. A teraz, gdy mam, serwer został wyłączony na czas nieokreślony.
Niemniej zapewniam, że wyniki się pojawią, gdy tylko uzyskam dostep do waszych sprawdzianów. Tylko dwie uwagi:
Po pierwsze, oceny będą prawdopodobnie opisowe, a nie liczbowe. Ewentualnie będzie komentarz do pracy plus moze ocena. Wstępnie przejrzałam wasze prace i już wtedy doszłam do wniosku, że cięzko mi będzie wystawić suche, liczbowe oceny.
Po drugie, owe oceny pojawią sie prawdopodobnie w tym temacie. Powod jest prosty: minęło tyle czasu, że część ówcześnie uczących się, już nie jest uczniami (skrajnym przypadkiem jest Megan, która teraz sama naucza), a częśc może już w ogóle nie grać. Podejrzewam, że będę miala nową albo prawie nową klasę, więc nie widzę sensu omawiać z nimi czegoś, co ich nie dotyczy.
Także wszyscy zainteresowani bedą mogli poczytać tutaj o swoich osiągnieciach.
Wiek: 31 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2007-08-12, 08:42
W klasie są ZAMROŻONE zwierzęta... czasami się zdarza, że jakiś futrzak wpadnie ale to chyba raczej nie Saligia go sprowadziła. Ostatnio jak pamiętam przyszedł wilk na lekcje o wilkołakach xD
P.S. Sal nie martw się... skończyłem szkołę ale na twoje lekcje przychodzić będę jak zresztą na wszystkie xD
P.S. (znowu ^^) nie pisałem sprawdzianu Będę musiał go pisać xD