Wysłany: 2007-08-06, 20:23
Dobrze zdecydowałem, choć to nie była prosta decyzja. Na mój wybór jest obiektywny i nikt na niego nie wpływał. Nawet radziłem się paru osób. Tak więc miło mi powiadomić iż wybrałem podpis Mika. Jednak również bardzo mi się spodobała propozycja Ulricha. Podoba mi się jego pomysł z tym voldemortem. Jest wprost cudowny, dlatego chce ci zaproponować zrobienie mi obraska avatar z tym właśnie Voldemortem. (naprawde jestem nim oczarowany ;)
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
Niniejszym ogłaszam że...Wygrał Mike!biorę jego podpis
Ekhm... temat jest zatytułowany "Prace Mike'a" a nie "Konkursy Podpisowe"
Ale temat zatytułowany jest "prace Mike'a", a pito oświadczył, że jego pracę wlasnie bierze. Doceniam, mimo, że nie jesteś moderatorem, próbujesz przeciwdziałać offtopowi, ale nie bądź nadgorliwy. W kilku miejscach ów offtop bywa dużo bardziej rozbudowany i przeszkadzajacy, a do tego bardziej... hmm, offtopowy, niż tutaj. Dlatego powtarzam, nie przesadzaj. I, jeśli już poczuwasz się do obywatelskiego obowiązku pilnowania offtopu (choć nie należy to do twoich obowiązków), kieruj swoją uwagę trochę rozważniej. - Ivul Mod
Ostatnio zmieniony przez Saligia 2007-08-08, 17:31, w całości zmieniany 2 razy
Erech,ty się zawsze czegoś uczepić musisz .widzisz tu gdzieś temat "Konkursy Podpisowe"?bo ja nie Mike zaczoł robić podpisy,potem Kuba też,i powstał taki mały konkurs,który chyba się skończył,bo Mkie ogłosił,że podpisów już nie robi.gdybyś wcześniej ktoś na to wpadł,by był taki temat,i bym tam to napisał.a tak...
poniewaz wczoraj mi odłączyli neta... miałem dużo czasu na rózne pierdułki :0 narysowałem więc Akechiego w Paincie i pokolorowalem w photoshopie licze na liczne komentarze...
_________________ Ha! a wy takiego podpisu nie macie :P
Yaaay! Słoodkiii!
Podoba mi się xp I to bardzo xD
Meg ty w niczym nie zasłynełaś (chodzi mi o transmutowanie się) xD
Ale Można by cię zrobic jako... No nie wiem... Moze... Eeew... Pluszaka? :P
a teraz portret Megan wzorowany na przyszłym wyglądzie :)j ak w poprzednim portrecie rysowany w paincie kolorowany w photoshopie i jak przy poprzednim nie smiac sie bo nie umiem rysować na komputerze...
No i jeszcze mały ponusik :0 troche w swirniętej wersji Megan i Akechi
_________________ Ha! a wy takiego podpisu nie macie :P