Wszystkie zdjęcia na których jestem, zrobione zostały podczas mojego afk.
Więc nie ma się czym podniecać.
P.s Zniszczyliście mój kwietny uśmiech wy... barbarzyńskie kundle! ;(
Edit.
Ponieważ Morir miałwątpliwości - kundle powiedziane jest żartobliwie.
Wysłany: 2007-07-11, 15:06
Fajnie może się przeżuce(zastanowie się) jeszcze tylko 1 czar ofensywny i może.(bo narazie jestem aurorem no i musze się jeszcze zastanowić czy się opłaca)
Wysłany: 2007-07-14, 17:05
OBWIESZCZENIE
Nakazuje się wszystkim członkom komisji rekrutacyjnej większe zaangażowanie się w wykonywaniu obowiąsków służbowych. Obecny stan pracy komisji jest niezadawalający. Jeśli poprawa nie nastąpi w ciągu kilku kolejnych dni zastosujemy daleko posunięte restrykcjie.
Z poważaniem Morir Liserg pełniący obowiązki Lorda Śmierciożerców
Ostatnio zmieniony przez Likurg 2007-08-10, 17:33, w całości zmieniany 1 raz
Uhh... Morir, się wybredny coraz bardziej robisz ;P
Znając ciebie, byście mnie już nie przyjeli, bo nie spełniam wymagań xD
2@UP I zaufaj tu takiemu >.<
Wysłany: 2007-07-14, 19:17
Megan musze być wymagający. Ostatecznie zmieniamy wizerunek . Musze cię rozczarować , przez najbliższy czas nie będzie żadnej walki (oczywiście sprowokowanej przez nas ). Narazie rozwiązujemy inne problemy. Pytasz jakie problemy?....o nie tego się nie dowierz
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
Wiek: 32 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2007-07-22, 11:49
Dodam aby, że z waszej organizacji niesprawiedliwie wylatują osobniki. A potem się na nich wyżywacie. Chciałem was uprzedzić, że im was mniej tym lepiej mają aurorzy, ale skoro o to nie dbacie...
Niesprawiedliwie? BWAHAHA XD *spada z krzesła* Ekhem... Damian ty myślałeś, że ci za to koronę dadzą? xP No ale ostatnie zdanie jest wielką prawdą. :D Tylko tak dalej! :*
Wiek: 32 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2007-07-22, 11:56
No a co? Korona by się przydała. Ale co ja zrobiłem żeby dać im pełne prawo do wyrzucania mnie? (nie musisz odpowiadać na to pytanie) Po prostu zrobili to bezmyślnie, pozbawilili się najlepszego członka
Wysłany: 2007-07-22, 12:32
Hehehe źle to pojąłeś Damianie. Sam okazałeś chęć rezygnacji ^_^ Jedno Crucio i już się wykruszyłeś, a miała to być jedynie nauczka na przyszłość. Cóż jak nikomu wyborów nie narzucam, ale byłeś powiedzmy obiecującym członkiem. Raz na wozie raz pod wozem się mówi ^_^ mógłbym dodać, że pewno będą i inni, ale nie powiem ^_^ Powodzenia aurorze. a co do polowanek na twoją głowę... tak to bywa
Wysłany: 2007-07-22, 14:19
Damian o ilość śmierciożerców niech cie głowa nie boli. Jest to moja działka i zapewniam cie, że twoja strata w rzeczywistości niewielką się okazała. Oczywiście przez twój wybryk narobiłeś nam pracy ,ale odpowiedni plan i chęć współpracy powodują ,że nie osłabliżmy ,wręcz przeciwnie wzmacniamy się.
Z tonu twojej wypowiedzi wnioskuje ,że chciałbyś wrócić...cóż nie będzie to łatwe, no ale w końcu syn marnotrawny też wrócił
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
Wiek: 115 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-08-03, 00:07
Wiem, ze ostatni wpis w ten temat był jakis czas temu, ale pozowle sobie na momencik go odkurzyć.
Z tego, co widzę śmiercio9żercy sa całkiem niexle zorganizowani. Forumularz rekrytacyjny elegancko napisany, widze ze macie jakies kryteria przyjecia, a nie wszystkich jak leci, galeria bardzo fajna... Aż chce sie przyłączyć :) Aurorzy - bierzcie przykład!
Ogólnie, jako GM musze powiedziec - dobra robota i oby tak dalej.
Jako prof. Nevar powiem: "Zło z samej swej istoty dąży do autodestrukcji" ;)