Wysłany: 2007-08-27, 21:07
Ja was ludzie nie rozumiem...daje dwa zdięcia a tu nagle wywiązuje się rozmowa o tym gdzie te potworki znaleźć...brak słów. Nikt nawet fotografa nie pochwali za dobrą koncepcie .
Kieruje to do śmierciożerców:
Proponuje zorganizowanie sesji zdięciowej pt. "Jeden dzień z życia śmierciożercy"
Zajmiemy się tym gdy tylko serwer będzie on. (Nie odpowiadajcie na ten post tutaj pogadamy w grze. Komentujący niech poczekają na zdięcia bo i tak ich zdania nie będziemy brali pod uwage )........(O Sal gdybyś miała wątpliwości to nie jest offtop bo jak by nie patrzeć ten dział (a konkretnie ten temat) jest kontynuacją tematu o śmierciożercach...tak tylko pisze^^ ...no to ja już kończe )
Nawet mi przez myśl nie przemknęło, żeby potraktować to jak offtop. Mówisz o "zdjęciach" śmierciożerców, a to temat o "zdjęciach" śmierciożerców. A czerwony to mój, MODny kolor, więc sie od niego odpiórkuj ;P - Ivul Mod nadużywający swoich uprawień ;)
A nie można było na ten kolor zmienić^^
Tamten był za karę :P
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
Ostatnio zmieniony przez Saligia 2007-08-29, 09:39, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 2007-08-28, 15:29
Mike to zdięcie zrobiłek kiedy ty szukałeś mnie w waszej kwaterze. Latałeś i miotałeś na wszystkie strony zaklęciami a ja siedziałem sobie w tym fotelu i cykałem zdięcia ;p
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu