Hej! Ragnarok nie życzy sobie, aby serwer The Wizard Chronicles PL istniał, a niestety ma pełne prawa co do tego, dlatego też to jest koniec naszej małej przygody :) Dziękuję wszystkim za kilka miesięcy dobrej zabawy, cierpliwość w czasach "off'ów". Dziękuje też za te wkurwiające anonimy na gadu-gadu typu "czemu serwer jest wyłączony" i "siema, grasz w TWC?"! Poznałem tu wiele ciekawych osób, kilka mniej ciekawych i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś spotkamy się na jakimś serwerze, może i na HP3D. A póki co, zajmijcie się szkołą, żebyście wyrośli na porządnych ludzi, znaleźli dobrze płatną pracę i dokonywali przelewów na moje konto z tytułem "dziękuje, że byłeś taki wspaniały" :P.
A póki co, zajmijcie się szkołą, żebyście wyrośli na porządnych ludzi, znaleźli dobrze płatną pracę i dokonywali przelewów na moje konto z tytułem "dziękuje, że byłeś taki wspaniały" :P.
Wiek: 114 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2008-01-10, 16:54
Ojjj, jak smutno... Niewielu się nawet chce pożegnać z TWC. ;)
Ale ja coś tam napiszę, bo... no, bo mnie naszło. Słowo ex-harcerki, że nie będzie to wywód na 5 stron :P
Przede wszystkim dziękuję wszystkim i każdemu z osobna za grę oraz możliwość wymieniania poglądów na łamach forum. Przede wszystkim stałym bywalcom, ale i tym przygodnym ludkom. Tym, którzy "byli grzeczni" i tym, z którymi toczyłam boje jako GM i Ivul Mod. Bywało fajnie, bywało mniej fajnie, ale rzadko nudno, a to zdecydowany pozytyw :)
Poznałam kilkoro fajnych ludzi, z którymi częściej lub rzadziej trzymam kontakt "gadugadowy". Kto jest wśród tych osób, ten wie :) Może zobaczymy się kiedys na żywo. Gdyby któreś z Was zahaczało o Poznań z dowolnych przyczyn - wystarczy dac znac. Mam już doświadczenie w znajdowaniu ludzi, których nigdy nie widziałam, a którzy wcześniej jawili mi się jeno jako literki na ekranie ;)
Forum i TWC przyczyniło sie też do powstania trzech (albo czterech, jeśli liczyć "fotoopowieść") tekstów i to po długim okresie niepisania w ogóle (jednego z tych tekstów nie ma na forum ;p miał sie pojawić, ale jest nieskończony i pewnie, znajac mnie, nigdy nie skończę). A to zdecydowany pozytyw. Tylko jeden tekst skończyłam, co prawda, ale zawsze coś :P
I na koniec dziękuję tym, którzy nie zamordowli mnie, gdy wymądrzałam się nad ich tekstami ^^ oraz przepraszam za moją późniejszą "wieczną nieobecność".
I slowem kończącym: Pierwszy raz byłam Game Masterem na jakimkolwiek serwerze, jakiejkolwiek gry. Doświadczenie cokowiek ciekawe. Nasuwa mi się też jedna refleksja... Przez całe swoje życie nie usyszałam tyle razy w odniesieniu do moich działań, że "to jest niesprawiedliwe" Widać zla kobietą byłam ;D
Wiek: 31 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2008-01-10, 17:32
Ech... pożegnania czas...
To jak i ja dziękuje wszystkim antropomorficznym obiektom za wspólną grę, za to, że jakoś mnie znosiliście xD Jakby nie patrzeć poznałem tu kilka ciekawych ludzi i wszystkich sobie jakoś tak mile wspominam (tak eGo, ciebie też ;) )
Coż można powiedzieć... Napewno nie"zegnajcie" bo przecież... właśnie dzięki TWC poznałam wiele naprawdę ekstra osób. I nie ważne, czy przygoda się skończyła, czy będzie trwać. Ważne są wspomnienia. Dobre wspomnienia, zabawa...
Ale mimo wszytsko smutno się rozstać z tym wszystkim. Dlatego ja byłabym wniebowzięta, gdybyśmy wszyscy, stara ekipa TWC zebrała się na grze Dracona.
Nie będe tu robić reklam. Bo nie o to chodzi.
Ciesze sie, ze was poznalam.
Dziękuje wszystkim za to sze znosiiscie moie blędi ortrogfaficzne xD i inne.
Chociaż że ja pożegnalem się już z grą w dniu w ktorym mnie(nisluszno zamiast Blothana) zbanowano ;( Ale i tak wkoncu bylo nie jedno ile wspomnienie zaiązane z TWC ech....Ale wkoncu i ja poznalem tu nie jedną extra osobe i eGo dziękuje za to że nie raz i nie jednemu umozliwiles wejście w ten super świat...
A na zakonczenie troche offtopowe kiedy tak konretnie jest K.T.G(Koniec tej Gry xD)??Chyba że to już nastąpilo ?
To ja również sie pożegnam ta gra nauczyła mnie obsługiwać byond i innych rzeczy Żegnam wszytkich z którymi miałęm na pienku i wszystkich przyjaciół i żeby nie było smutno to Pozdrawiam Egora derrego damiana pita i oczywiscie fanów kolejorza.ja zupełnie jak damian nie lubie pożegnań ale was wszystkich żegnam nara do zobaczenia na HP3D
Żegnam ol, ale z częścia mam kontakt (HP3D; H:AH)... Wytrzymaliście ze mną, a to naprawde ciężkie. Dzięki za wspólną grę i miłą zabawę. Tak jak powiedziała Meg - to nie pożegnanie. A słowami Dumbledore`a: śmierć TWC to tylko początek nowej, wielkiej przygody . Więc pozostało mi tylko jedno:
RAGNAROK! U ARE DEAD
Żaucik
PS Czy czat TWC zostanie? Bo można to przechrzcić na czat eks-graczy TWC. Przynajmniej mielibyśmy kontakt ^^.
Przewidywałem, że wcześniej czy później może nastąpić taki moment, że wszystko pójdzie w pizdu, i co tu dużo pisać - nie myliłem się.
Szkoda, że projekt nie będzie rozwijany. Pomysł sam w sobie był świetny. Na polskim rynku nie ma tego typu gry MMORPG, a Harry Potter: The Wizards Chronicles mogło wypełnić tą lukę. Stało się inaczej, ale i tak pogratulować wytrwałości eGo, że w ogóle skontaktował się ze mną w sprawie tego projektu, że dzięki jego pomocy powstało i egzystowało forum, no i w ogóle, że zajmował się tym przedsięwzięciem.
Dziękuję również, a raczej dziękuję głównie w imieniu eGo, wszystkim osobom, które przyczyniły się do istnienia tego projektu. Niektórych nie miałem możliwości bliżej poznać, bo właściwie tylko z eGo utrzymywałem jakiś bliższy kontakt (hehe, chodzi oczywiście o kontakt via gadu-gadu ).
Saligia napisał/a:
Poznałam kilkoro fajnych ludzi, z którymi częściej lub rzadziej trzymam kontakt "gadugadowy". Kto jest wśród tych osób, ten wie :) Może zobaczymy się kiedys na żywo. Gdyby któreś z Was zahaczało o Poznań z dowolnych przyczyn - wystarczy dac znac. Mam już doświadczenie w znajdowaniu ludzi, których nigdy nie widziałam, a którzy wcześniej jawili mi się jeno jako literki na ekranie ;)
Nie poznaliśmy się, ale chętnie skorzystałbym z propozycji, bo jakby nie patrzeć w Poznaniu "dosyć" często bywam.
-Adios
Dziękuję ślicznie wszystkim forumowiczom za rozwijanie forum.
Pytanie tylko, co teraz? ...
_________________ It's changing out there. There's a storm coming, Harry, just like the last time. ~ R. Hagrid
Teraz należy wierzyć w Nas, silnik HP3D jest już gotowy, pozostały modele i dokończyć koncepty. Roboty na ponad rok, ale najważniejsze już za nami :) Jak dobrze pójdzie, to znowu zapełnimy tą lukę
no,fakt...domyślałem się tego że serv padnie.no cóż,pozostanie mi tylko podziękować eGowi no i wszystkim GM'om.pozdrawiam i do zobaczenia(mam nadzieję )wszystkim śmierciożercom!ee...no i Aurorom.no i tym bezrobotnym
cuż a skoro już wsopmniano o tej luce...niechce tu reklamować ale ponownie podziękować eGo gdyż on nietlyko zapełnił ta pustke ale i "Zasiał" te zapełnienia ;) ([atrz HP3D,HAH: PL)