Likurg, jeżeli 'zajmę się reklamą' znaczy 'będę spamował na wszystkich forach, chatach i shoutboxach!' to podziękuje ;) Chyba, że chcesz kulturalnie negocjować, to nie widzę przeszkód ;)
Ja bym proponował, żeby każdy, kto ma konto na innym forum (a myślę, że każdy koszysta/korzystał z jakiegoś innego forum), dodał do swojej sygnatury button w formie linku + tekst reklamujący grę, czyli np.
Słowo "spamowanie" źle mi się kojarzy, ale tutaj przecież chodzi o efekty, nie? Chociaż przyznam, że niechętnie patrzę na tematy, które zakładaja roboty spamujące na innym forum. Ale tutaj wszystko skupia się na tym, jak zinterpretować "spam". =p
_________________ It's changing out there. There's a storm coming, Harry, just like the last time. ~ R. Hagrid
Nie wiem kto umieścił temat na forum.tibia.pl reklamujący HP:TWC, ale było to posunięcie godne uwagi. Z forum wlazło na stronę ponad 100 osób, co jest dość imponującym wynikiem. Także sprawdza się zasada powiązania tematycznego - jeżeli reklamuje się grę MMORPG, to najlepiej wykorzystać do tego forum innej gry MMORPG, ponieważ gwarantuje to zainteresowanie tematem, bo przecież jaki byłby sens umieszcać informację na temat gry na forum o np. seksie?
_________________ It's changing out there. There's a storm coming, Harry, just like the last time. ~ R. Hagrid
Ee... Dzięki xD Szczerze powiedziawszy, myślałam,że mnie ochrzanicie XD Że spam i w ogóle xP No ale skoro dobre posunięcie, to się w cień usuwam bez strachu xF
Haha, to było wg. mnie bardzo dobre posunięcie. Teraz trzeba iść za ciosem i dalej propagować grę na innych forach Muszę się z eGo skontaktować , bo być może znalazł się serwer do hostowania gry, który będzie mógł obsłużyć większą ilosć graczy...
Przenosimy dyskusję na temat reklamy do innego tematu, bo tutaj się lekki off-topic zrobił =p
Wiek: 15 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2007-07-22, 17:58
I teraz pytanko(tylko Megan proszę nie zabij mnie). Jakby Saligia jakoś by tak chciała sobie lekcję cyknąć(oczywiście jeśli masz czas, ja sie nie narzucam) to też nie może czy ogłaszasz , że nie będzie lekcji z eGo'em?
Przepraszam bardzo ale w grze panuje burzliwa atmosfera gdyz lekcji juz nie bylo 2 dzień... a podobno jeden z nauczycieli odmowil współpracy... może jakoś uspranić godziny lekcyjne i odswieżyć liste nauczycieli?? Bardzo prosze o szybką odpowiedz... ale zeby odpowiedzial najpierw eGo co o tym myśli
_________________ Ha! a wy takiego podpisu nie macie :P
Forum Harry Potter: The Wizards Chronicles poleca: Tibia - strona poświęcona grze fabularnej Gothic. W Gothicu występuje wiele Gildii, np.: kopacz, cień, mag ognia, strażniek, magnat... Więcej na GothicSite.pl
Forum gry MMORPG Harry Potter: The Wizards Chronicles- Informacje o grze - Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 16