Wiek: 15 Do³±czy³: 29 Maj 2007 Posty: 274 Sk±d: z Lasu xD
Wys³any: 2007-07-14, 08:30
Bior±c pod uwagê, i¿ zosta³em redaktorem "Proroka Codziennego", to jak macie jak±¶ fajn± sprawê to waliæ do mnie pm'ke, ja chêtnie wybadam sprawê i opisze.
Dok³adnie 1 stycznia 2008 roku nast±pi reset gry, wszystkie save'y zostan± usuniête. Fabu³a zacznie siê od nowa, tym razem wszystko potoczy siê inaczej. Pamietajcie, nie robimy starych postaci! Nie chce widziec zadnych Akechi'ch czy Damianow ;P
Wiek: 15 Do³±czy³: 29 Maj 2007 Posty: 274 Sk±d: z Lasu xD
Wys³any: 2007-09-11, 14:31
Tia... ¿artuje... teraz bêdzie jaszczurko³ak xD
Ja tam o robieniu postaci jeszcze nie my¶lê... nad imieniem i nazwiskiem tylko rozmy¶la³em... imiê ju¿ mam... nazwisko w sumie te¿ (23 litery) jak wymy¶lê d³u¿sze to bedzie...
Wiek: 97 Do³±czy³a: 18 Maj 2007 Posty: 194 Sk±d: Miasto kozio³ków
Wys³any: 2007-09-11, 14:38
No nie wiem... W ¶wiecie HP chyba nie ma jaszczuro³aków (ale znam system RPG, gdzie s± ^^)
Chcesz d³ugie imiê? Stwórz sobie kobietê, która ma mê¿a i wziê³a sobie podwójne nazwisko:P 23 litery to d³ugie? Pfff, moje prawdziwe imiê i nazwisko ma ko³o 20 :P (a mê¿ata nie jestem, zaznaczam ;))
Ja w sumie te¿ siê specjalnie nie przejmujê jeszcze now± postaci±. Do 1 stycznia jeszcze trochê jest, a ja za bardzo polubi³am "star± Nevar", ¿eby ju¿ my¶leæ o kolejnej. Znaj±c ¿ycie wpadnê na pomys³ pewnego dnia, gdy bêdê my¶leæ o czym¶ zupe³nie innym ;)
Forum Harry Potter: The Wizards Chronicles poleca: Tibia - strona po¶wiêcona grze fabularnej Gothic. W Gothicu wystêpuje wiele Gildii, np.: kopacz, cieñ, mag ognia, stra¿niek, magnat... Wiêcej na GothicSite.pl
Forum gry MMORPG Harry Potter: The Wizards Chronicles- Informacje o grze - Strona wygenerowana w 0.14 sekundy. Zapytañ do SQL: 18