Wiek: 97 Do³±czy³a: 18 Maj 2007 Posty: 194 Sk±d: Miasto kozio³ków
Wys³any: 2007-09-11, 15:07
[offtop]Damian, domagam siê skrócenia! Je¿eli mam dalej uczyæ, to nie mogê uczyæ kogo¶, kto ma takie popaprane nazwisko :P Bo bêdê na lekcjach mówiæ "Pan Lgsjawiqwosnxznv". I za ka¿dym razem inaczej!:P Aha,wiem, o co ci chodzi! Chcesz zmusiæ nauczycieli, ¿eby mówili ci po imieniu! Niedoczekanie! ;)[/offtop]
[offtop2] Egor, ja za nim têskniê bardzo wybiórczo :P Zalezy. czasem siê z nim fajnie k³óci³o, ale ju¿ w pewnym momencie mêczy³o mnie, ¿e przy ka¿dej ich "rozmowie" w powietrzu wisia³y rêkoczyny ;) [/offtop]
ej ludzie piszecie o nowych postaciach a reseta jeszcze nie by³o... wile rzeczy sie moze stac po drodze... a pozatym najpierw trzeba wytrwaæ do tego momentu
[offtop] Tak wiem przed chwila mowilem o wymyslaniu.... ale szukam rodzenstwa lda mojej nowej postaci :) z nazwiskiem mysle ze sie dogadamy xD kto by chcial na PM'a potencjalnym odpisze xD[/offtop]
_________________ Ha! a wy takiego podpisu nie macie :P
Forum Harry Potter: The Wizards Chronicles poleca: Gothic - strona po¶wiêcona grze fabularnej Gothic. W grze wystêpuj± 3 obozy: Stary Obóz, Nowy Obóz, Bractwo ¦ni±cego... Wiêcej na GothicSite.pl
Forum gry MMORPG Harry Potter: The Wizards Chronicles- Informacje o grze - Strona wygenerowana w 0.1 sekundy. Zapytañ do SQL: 18