Wiek: 97 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-08-09, 22:51
Bardzo mi się podoba wykonanie, choć - szczerze mówiac - raczej mnie rozbawił, a nie przeraził. Nie wiem, coś w wyrazie twarzy tego pana mnie bawi ;p Przypomina trochę złosliwego chochlika, który własnie coś zbroił... ^^
Szramek... coz mam powiedziec, pomysl na haslo sciagnales.. ale to ci wybacze, jakos do tego mi nie pasuje ten napis Lord Greed, ale tak ogolnie to fajnie zrobione xD
A więc skoro był konkurs na logo śmierciożerców a nie wygrałem (załamka totalna Damiano mamy konkurencje...) poyslałem że ktos zrobi konkurs na logo aurorów przedstawiam wam więc moja prace prosze o liczne komentarze co do niej :)
[Bosski..mod]Z łaski swojej nie pisz postu pod postem... opcja edytuj... tak na przyszłość...
_________________ Ha! a wy takiego podpisu nie macie :P
Ostatnio zmieniony przez Bossk 2007-08-10, 18:32, w całości zmieniany 1 raz
Forum Harry Potter: The Wizards Chronicles poleca: Tibia - archiwalna wersja forum jednego z największych polskich for o Tibii. Na forum znajdują się m.in. tematy związane z Open Tibią. [Więcej na Archive.Tibia.net.pl]
Forum gry MMORPG Harry Potter: The Wizards Chronicles- Informacje o grze - Strona wygenerowana w 0.1 sekundy. Zapytań do SQL: 15