Witam państwa serdecznie bardzo. Toć to mój raz pierwszy gdyż się witam z wami. I tak no. ja jestem Szokd. Najs nejm rajt? No i ja do pana K. żem przyszedł. Panie K. ładnie to tak nie rozmawiać ze nieznajomymi!? I wogóle cześć kciałem powiedzieć. <Mówi> Czesć! Hał ar ju? Ajm fajn fenk ju. ^^ ładnie ómiem angielski huh? Gód morning czildren ... ten no... nie nauczyłem się piosenki :((( <ma łzy w oczkach>
Wiek: 97 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2008-01-03, 10:29
Uprasza się, by tematy i posty były nieco bardziej spójne logicznie i nie przypominały bezsensownego strumienia świadomości. Co ci do głowy przyjdzie możesz pisać sobie w pamiętniku albo w swoim blogu, a nie zaspamowywać forum. Jedno ostrzeżenie już ci dałam, pracujesz właśnie na drugie. Trzecie odbiera możliwość pisania nowych postów, więc uważaj. Do witania się jest osobny "zbiorczy" temat dla wszystkich.
Forum Harry Potter: The Wizards Chronicles poleca: Tibia - strona poświęcona grze fabularnej Gothic. W Gothicu występuje wiele Gildii, np.: kopacz, cień, mag ognia, strażniek, magnat... Więcej na GothicSite.pl
Forum gry MMORPG Harry Potter: The Wizards Chronicles- Informacje o grze - Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 15