Wiek: 98 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-08-19, 21:48
Mike: jak nie chcesz oglądać zdjęć innych, to jest na to prosta rada: nie czytaj tego tematu po prostu. Mozesz mu nawet dać ignora ;) Ja tam nic złego w nim nie widze i praktycznie na kazdym forum taki temat jest.
Mam kilka swoich fotek i pewie cuś tam wrzucę, ale na razie jestem na innym kompie, na którym rzeczonych zdjęc nie mam :)
W życiu nie pokazałem komuś innemu (z internetu) swojego zdjęcia.. Czemu? Nie uważam, żeby było to potrzebne.. Nie muszę podrywać pań z internetu, mam ich dosyć w realu, a po co mam pokazywać jak wyglądam, skoro nie będę miał z tego "namacalnych" korzyści? :P
Przypominam, ze to jest temat "nasze zdjęcia" a nie "Czy dajesz swoje fotki w necie i dlaczego nie?" i słuzy umieszczaniu swoich zdjęć (+ew. komentarzy na ich temat), jesli ktoś ma ochotę. Obowiązku nie ma. Jak ktoś nie chce - nie daje i koniec kwestii. - Ivul Mod
Sal, słońce Ty moje, nie ma for bez offtopa, a ten tutaj i tak nie zbacza z tematu aż tak mocno, żeby móc się do tego przyczepić.. Po co zakładać temat "Czy dajesz swoje fotki w necie i dlaczego nie?" skoro swoją opinię można umieścić tutaj? - Gud Mod
Co wy tam wiecie I co to za argument "nie ma for bez offtopa" to tak samo jakby usprawiedliwiać inne bzydkie rzeczy, bo przecież nie ma tylko dobra no nie? ^_^ Ja się zgadzam z Ivul'kiem . - Bosski Mod
Ja się zgadzam z Gud`em. Po co zakładać nowy temat? No... ale takie offtopy to oczywiście w granicach rozsądku. A takto - pięć tematów o nazwach : "Pokaż swoj zdjęcie", "Czy dajesz zdjęcia w necie?", "Jak często dajesz zdjęcia w necie?", "Ile zdjęć już dałeś?"...
(Zabraliście najlepsze kolory ;( ) - Madzia Mud
I tak drogie dzieci wygląda dobry, ciekawy i wielkościowo zadowalający post Bierzmy przyklad! xDDDDD - Bosski Mod
Bossk... Sam bierz sobie przykład ;fff - Madzia Mud
_________________ Ha! a wy takiego podpisu nie macie :P
Ostatnio zmieniony przez Megan McGuire 2007-08-20, 12:04, w całości zmieniany 7 razy
Teraz już nikt nie powie ze nie masz biustu XDD
I normalnie zawał serca gdyz sprwadziłem ze masz 13 lat!! a wyglądasz poważniej gdzieś tak na mó wiek... i tak sie porozumiewasz doroślej XDD
_________________ Ha! a wy takiego podpisu nie macie :P
Ostatnio zmieniony przez Megan McGuire 2007-08-24, 13:22, w całości zmieniany 3 razy
Wiek: 98 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-08-20, 12:05
Cóż, Megan, przynajmniej na tym zdjęciu trudno cię posądzić o 13, a tym bardziej o 11 lat :) I uwierz chłopakowi, jak mówi, ze ładna z ciebie dziewczyna ^^
_________________ Beware of Ivul Mod! ]:->
Ostatnio zmieniony przez Megan McGuire 2007-08-24, 13:21, w całości zmieniany 2 razy
Forum Harry Potter: The Wizards Chronicles poleca: Tibia - strona poświęcona grze fabularnej Gothic. W grze występują 3 obozy: Stary Obóz, Nowy Obóz, Bractwo Śniącego... Więcej na GothicSite.pl
Forum gry MMORPG Harry Potter: The Wizards Chronicles- Informacje o grze - Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 20