Wysłany: 2007-06-08, 07:29
Ja jestem Marcin koledzy mówią na mnie BIMBER.Jestem z Przemyśla to takie miasto w województwie podkarpackim niedaleko Rzeszowa. Interesuje się HP,grami,anime i filmami.WITAM WSZYSTKICH!
Nazywam się Piotr Kaczorowski ale koledzy mówią na mnie Pito.Jestem z łubisk na Południe od Piaseczna (które jest na Południe od waszawy )interesuję się grami Komputerowymi (i internetowymi )Lubię też Bionicle
Moje imię brzmi Magdalena, ale zazwyczaj mówią na mnie Meg ^^Od tego między innymi pseudonim - Megan xDD Mam 12 lat, w listopadzie skończę 13-tkę (oby nie pechową). Mieszkam w dziurze zwanej Dąbrową w trójmiejskiej Gdyni. Lubię muzykę, (zespołów moich ulubionych jest tak wiele, że aż ciężko wymienić) sporty (w które też namiętnie gram ^^), gry komputerowe (RPGi, MMO etc.), książki (fantastyka, akcja itp.).
Otrzymałam nieraz miano "marudy roku" oraz "tej-która-złamsała-nos-nauczycielce" ;D
Ostatnio zmieniony przez Megan McGuire 2007-09-16, 17:14, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 15 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2007-06-12, 16:40
Damian, pseudonim Damiano(nie różni się zbytnio od imienia XD), chociaż czasami znajomi mówią do mnie dudi, dudek itp. (wogóle nie wiem z jakich względów). Województwo mazowieckie. Lat 14.
Interesuję się muzą( głównie linkin park, limb bizkit, korn, raimshtain, evanescence - polecam^^), grami na kompa, piłką nożną, piłką siatkową i innymi różnego typu sportami^^
Wiek: 98 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-06-12, 20:58
[upierdliwiec językowy mode on]Czytamy uwaznie panie dyrku :P "Jak 10-latka po trzech piwach" czyli jak dziecięciolacka, która wypiła 3 piwa :P Przecinki i konstrukcja zdania tak pokazują :P [upierdliwiec językowy mode off]
Ale ok - powrównanie czysto abstrakcujne, bo nie wiem jak zachowuje sie 10-latka po trzech piwach ;)
Natomiast jak sie zachowuję po trzech piwach...? eeee, no... nie jak 10-latka. Ale zostawmy ten temat, dobrze? ;P
Damian, pseudonim Damiano(nie różni się zbytnio od imienia XD). Województwo mazowieckie. Lat 14.
Interesuję się muzą( głównie linkin park, limb bizkit, korn, raimshtain, evanescence - polecam^^), grami na kompa, piłką nożną, piłką siatkową i innymi różnego typu sportami^^
Żeczywiście Dobra muzyka. Metallica - to czego mi tam brak ;)
(Rozmowy Up - No Comments. Ja się czasem zachowuję jak mału bachor xP)
Ja mam na imie Bartek. Jestem chyba najmłodszy bo mam 11 lat(w styczniu 2008 kończe 12).Lubie metal (niedawno byłem na koncercie Linkin Park w Chorzowie). Z BYONDEM spotkałem się niedawno(czyli jak zacząłem grać w HP:TWC).
Cześć ! Mam na imię Maciek .
Mieszkam w Wólce Kozodawskiej (koło pita ) czyli na południowy - zachód od Warszawy
mam 12-stkę interesuję się głównie zagadnieniami informatycznymi oraz grami
Forum Harry Potter: The Wizards Chronicles poleca: Tibia - strona poświęcona grze fabularnej Gothic. W grze występują 3 obozy: Stary Obóz, Nowy Obóz, Bractwo Śniącego... Więcej na GothicSite.pl
Forum gry MMORPG Harry Potter: The Wizards Chronicles- Informacje o grze - Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 17