Tak, każdy użytkownik forum może tu komentować naszą grę.
Co do całej trójki: Mike'a, Myzraela i Kuby.
Nie postaraliście się. Każdy z was zerżnął schemat ode mnie.
Data:
chciałem nią tylko zacząć grę, żeby wiadomo było kiedy to się mniej więcej dzieje. Nie piszcie nad każdym fragmentem który to dzień, bo się prędzej czy później pogubimy. Każdy z was dodawał jeden dzień i np. Johnemu ucięło 72h z życiorysu.
Cytat na początku:
w ogóle nie wiadomo, kto wpadł na taki pomysł, co nie? CHOLERA, trochę różnorodności! Niech każdy pisze własnym stylem. I najlepiej używajcie słowników... S.Wyrazów bliskoznacznych to bardzo pomocna lektura ;P
Czekam tylko aż dojdzie Sal i Bossk, oni to pokażą klasę ;P
Wiek: 115 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-09-24, 14:14
Schemat podobny, zgadzam się, ale moim zdaniem w tym wypadku nie wyszło źle. Ot, każdy dostał kontakt z którymś z ugrupowań Uzdolnionych. Pokazuje to przy okazji jak różne są metody obu ugrupowń. Tutaj "pójdzie pan z nami albo po pysku" a tutaj "join us, come to us, we have cookies" ;) Pewnie zaczęłabym podobnie, bo co innego pisać? Dzień z życia bohatera? Przeca to nie obyczajówka...
I nie bądź zbyt surowy, Egor. Podejrzewam, że gro uczestników pierwszy raz bierze udział w takiej zabawie i musi się jeszcze rozkręcić. :)
Wiek: 115 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-09-24, 14:47
Lol... jeszcze nigdy moja polemika z czyimś zdaniem nie przyniosła tak szybko efektu i to takiego ;D
Co do mnie, to mam nadzieję, że dzisiaj lub jutro pojawi się moja postać, ale jeszcze bedę dogadywać to i owo z Bosskiem i - być może - Miszczem ;). Rozumiem, że wtedy mam czekać aż przeleci cała kolejka i dopiero się dopisywać...?