boze... jak dla mnie to ta sama i jedna wersja... a macro jest i ma nawet lepsze mozliwości
a Akechi prosze jeszcze abys byl kolo 20.00 bo chcialbym sie glosic na Aurora :)
_________________ Ha! a wy takiego podpisu nie macie :P
ja się tu jednak z Akechim zgodzę.z tym Macrem to ciężka sprawa.ja muszę z Altem macro robić,bo inaczej nie wiem jak.jeszcze jest coś takiego że nie można zobaczyć wczesniejszych PM-ów.trudna sprawa jak się z kilkoma ludzimi przez PM rozmawia.jest też taki...mało poręczny ten nowy Byond.może dlatego,że się do tamtego przyzwyczaiłem...no cóż,więcej wad chyba nie widzę.propo macro...jakie tam lepsze możliwości...wcześnie wystarczy kliknąć Alt przy chacie i proszę...a teraz to prawdziwego ALta trzeba nacikać,przez co jest niewygodnie.
Forum Harry Potter: The Wizards Chronicles poleca: Tibia - archiwalna wersja forum jednego z największych polskich for o Tibii. Na forum znajdują się m.in. tematy związane z Open Tibią. [Więcej na Archive.Tibia.net.pl]
Forum gry MMORPG Harry Potter: The Wizards Chronicles- Informacje o grze - Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 17