Wysłany: 2007-07-13, 22:48
Och tam *uśmiecha się* Egor już stary jest, wolniejszy i słabszy. Greed sobie poradzi(w końcu dumbledora też wykończyli). Jak coś to się zaatakuje tak że nawet nie będziecie wiedzieć co się dzieje
Co do Lothien to znaczy ,że jej posada wolna jest ?
Ja też sprawność już nie ta =D
Właśnie ja też miałem napisać ze Lothien już nie ma ( :| Kto teraz będzie uczył Zaklęć...? Mój ulubiony przedmiot! X_x [Głosuję na Megan xP])
Nie mogę i skończ już z tym.. Na pewno nie będą nauczycielami Ci, co trują dupę na lewo i prawo, żeby ich na tą posadę przyjęto. Wybieramy osoby, które się nadają! Jak narazie jedną z nich jest Megan.
Woohh ale karierę robię ;P Hmm... Postaram się jak zostanę robić codziennie lekcje ;)
A ty Damian... Hmm... Możesz mi asystować, jeżeli chcesz - na przykład pokazywać czary etc ;P
Jasne, że możesz ;P Tylko kasa potrzebna ^^"
(BTW, ile nauczyciel zarabia? xD)
Aaa i jeszcze jedno - może jak ktoś padnie w tej walce to zostaje w szpitalu? Żeby zobaczyć kto najdłużej pożyje :D
Ostatnio zmieniony przez Megan McGuire 2007-07-14, 13:58, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-08-10, 15:01
Ja proponuje taki rozwój wypadków:
"Otóż w decydującej bitwie Akechi zdradzi aurorów i przejdzie na strone śmierciożerców. Dzięki temu śmierciożercy wygrają a ich wrogowie zostaną zniszczeni. Oboje ja i Akechi zasiądziemy po obu stronach Lorda Greeda. Potem wspólnie z Akechim pokonamy Greeda i sami podzielimy się władzą. Następnie ja w skrytobujczy sposób zabije Erecha i sam zyskam władze" Co na to powiecie? Mi się podoba
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
Forum Harry Potter: The Wizards Chronicles poleca: Tibia - strona poświęcona grze fabularnej Gothic. W Gothicu występuje wiele Gildii, np.: kopacz, cień, mag ognia, strażniek, magnat... Więcej na GothicSite.pl
Forum gry MMORPG Harry Potter: The Wizards Chronicles- Informacje o grze - Strona wygenerowana w 0.13 sekundy. Zapytań do SQL: 14