hmm...no cóż,ja się nie zgodzę tylko z jednym:Naprawdę wam się udaje zawsze wygrać z nami?widzę tu pewną niedościslość otóż to,że zawsze się wycofujemy,nie świadczy o tym,że przegrywamy poza tym jeśli mamy na myśli walkę,a nie atak,to jesteśmy nawet nieco lepsi ktoś w jakimś temacie mówił o walce Pito&Dracon.zapewne chodziło o to,że ja w ostatniej walce udarzałem wszyskimi zaklęciami jakimi miałem do dyspozycji,a nie tylko Stupefy.natomiast Dracon walił jednym zaklęciem,i dodatkowo spamując ogólnie rekrutajnik...siciągniętny od nas,tyle że z małymi zmianami(mówię to o tych zaklęciach Defensywnych).
W powyższym poście nie chciałem nikogo urazić,a jeśli to zrobiłem przepraszam
I znów nikt mnie o zadanie nie spytał :P Ja bym to zupełnie inaczej napisała, bo rzeczywiście wygląda (tu przyznam Pito rację) jakbyśmy od nich ściągnęli...
Ekhm... ja bym chciał oznajmić iż ja nie mam z tym nic wspólnego... Rekrutajnik napweno sie zmieni ale dopiero wtedy gdy Slay dostanie od ragnaroka komendy... czyli na czas blizej nieokreślony... ten zostanie...
_________________ Ha! a wy takiego podpisu nie macie :P
Pito, jakbym miał ściągać jak nie czytałem nawet waszego rekrutajnika? A i mi chodziło ogólnie, nie o to że my was pokonujemy tylko, że odpieramy wasze ataki. A i Pito będę walczył normalnie jak mi lagi zlikwidujesz... a każdy wie, że to niemożliwe.
Wysłany: 2007-09-02, 21:56
No ^^ podziwiam mojego zastępce Pita. Bierze przykład ze mnie^^. Jesteś na dobrej drodze do zrobienia kariery. Erech wylecjał? Myślałem że to plotki, ale cóż jako nie auror nie jest nam w stanie zbytnio zaszkodzić;p. Slay? No cóż to taki Charles de Gaulle podczas II wojny światowej...swoi ludzie go kochają a inni przywódcy lekceważą;p. Niebędziemy się tą zmianą zbytnio przejmować xp. CO do tych walk to po prostu zawsze się wycofujemy bo nie chcemy wam szkoły zajmować. Ale niedługo to się zmieni. Jesteście zbyt dumni i to się na was zemści.(to przestroga) Narazie sobie urzywajcie ale niedługo niedziela i wtedy ja wkrosze do akcji. No to było tak na marginesie;p Pozdrowienia i do zobaczenia;p
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu