Witam wszystkich chętnych zostania aurorem. Ostatnio coraz więcej osób zgłasza się na aurorów, lecz niestety śmierciożercy też nie narzekają na brak nowych członków, dlatego też postanowiłem przybliżyć wam wszystko co powinniście wiedzieć o aurorach.
Najpierw coś o naszej organizacji:
Naszym kapitanem jest Slay, następca Akechiego Erecha, który został zwolniony z tej posady przez Ministerstwo Magii. Jak łatwo się domyśleć naszymi głównymi wrogami są śmierciożercy pod przywództwem Lorda Greeda. Są to równi przeciwnicy, jednak zawsze udaje nam się wygrywać z nimi. Bycie aurorem nie jest łatwą pracą, lecz ma również dużo plusów, takich jak kwatera, w której znajdują się między innymi księgi niedostępne w innych miejscach oraz duże grono znajomych, którzy zawsze mogą pomóc.
Aby dostać się do naszej organizacji trzeba spełniać kilka warunków, a mianowicie:
- Trzeba mieć conajmniej 101 LvL;
- Trzeba znać przynajmniej 2 czary ofensywne (nie zaliczamy Inflamari);
- Trzeba znać przynajmniej 1 czar defensywny (zaliczamy tutaj takie czary jak Reducto, Petrefikus
Totalus, Incarcerous, Flippendo, Conjuvits);
Gdy ochotnik zgłosi się na aurora, oczywiście nie zostanie nim od razu. Najpierw zostanie mu przydzielony nauczyciel, który będzie go szkolił w walce i innych rzeczach, które uzna za potrzebne. Gdy nauczyciel uzna swojego ucznia za godnego bycia aurorem, zgłasza to kapitanowi, który wydaje swoją decyzje o przyjęciu czy dalszym treningu. Gdy uczeń zostanie wybrany na aurora, poznaje hasło do kwatery oraz otrzymuje strój i możliwość teleportacji do kwatery w każdej chwili.
Wszyskie zgłoszenia prosimy kierować do naszego kapitana Slaya.
Tak Slay wyraxił zgodę ( a nawet dał kilka poprawek ), a na pytanie Ulricha odpowiadam, że eGo sam powiedział, że Slay będzie kapitanem. (A Akechi się cieszył, że już nie jest kapitanem :P)
Ulrich. Jesteś tak bystry jak kałuża obok rzeki...
Już od 2ch dni mówię ze zrezygnowałem z posady. A raczej zostałem wyzucony przez Ministra Magii (moja wersja =d)
Forum Harry Potter: The Wizards Chronicles poleca: Tibia - strona poświęcona grze fabularnej Gothic. W Gothicu występuje wiele Gildii, np.: kopacz, cień, mag ognia, strażniek, magnat... Więcej na GothicSite.pl
Forum gry MMORPG Harry Potter: The Wizards Chronicles- Informacje o grze - Strona wygenerowana w 0.13 sekundy. Zapytań do SQL: 17