Posprawdzałem wszystkie, i jakoś mi się nie podobają, w RPG Maker XP to miałem już wszystko obcykane. Ale nie da rady grać online jak zrobi się grę w RPG Makerze XP. Jak ktoś zna jakiś program jeszcze to niech się podzieli. Może ktoś ma jakiś inny pomysł? Bo chętnie zagrałbym w HP Online.
_________________ "Co ma być, to będzie... a jak już będzie, to trzeba się z tym zmierzyć."
Jak tak mówisz, to nie będę się pchał. Mam tylko nadzieję, że zrobią porządną grę chociaż mógłbym im pomóc, jeśli chodzi o treść merytoryczną gry, wymyślanie qestów, zagadek, może testowanie gry. Mam dużo pomysłów, może warto, żeby się nie zmarnowały.
P.S.: Bo jak tak mówisz, to nie ma sensu robić jakiegoś badziewia 2D, no i w programowaniu im nie pomogę, ale programowanie to nie wszystko.
_________________ "Co ma być, to będzie... a jak już będzie, to trzeba się z tym zmierzyć."
Ja myśle że jeśli grafika i dźwięk są najlepsze jakie mogą być a jest kiepska tematyka i questy do gra jest do niczego. Ja chciałbym zrobić tą gre w 2D
Tylko nie sądzę, żeby 2d wyszła dużo szybciej, niż 3d, no i nadal nie mamy czym robić. A co do 3D to trzeba im pomóc, żeby nie było kiepskich qestów itp.
Ale jeśli znajdą się ludzie i program, którym można by zrobić grę, to nie widzę przeszkód.
Forum Harry Potter: The Wizards Chronicles poleca: Tibia - archiwalna wersja forum jednego z największych polskich for o Tibii. Na forum znajdują się m.in. tematy związane z Open Tibią. [Więcej na Archive.Tibia.net.pl]
Forum gry MMORPG Harry Potter: The Wizards Chronicles- Informacje o grze - Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 17