Jestem jeszcze newbie w tej grze więc mam pytanie który dom(chodzi mi o gryfindor slytherin...) najlepiej wybrać? Który dom ma najmniej uczniów i ilu ich jest? Czy mozna powiedziec o jakims domie ze jest poprostu najlepszy???
ok punktowo to Gryffindor prowadzi... ale nie idz tam gdyż jest przepełniony tak samo jak Ravenclaw wię proponuje Slytherin bo tam akualnie jest chyba jedna osoba...
_________________ Ha! a wy takiego podpisu nie macie :P
Wysłany: 2007-08-25, 10:33
Proponuje zastanowić ci się nad wyborem Slytherin i Huffelpuff ze względów kadrowych. Jednyak by ci pomóc dokonać wyboru powiem ci że ze Slytherinu wywodzą się dwaj najlepsi nauczyciele OPCM(w sumie to jedyni nauczyciele tego przedmiotu;p), a do Huffelpuff należy znudzony swoją pracą szef aurorów i skromny, małomówny człowiek który daleko zajdzie
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
Forum Harry Potter: The Wizards Chronicles poleca: Tibia - strona poświęcona grze fabularnej Gothic. W grze występują 3 obozy: Stary Obóz, Nowy Obóz, Bractwo Śniącego... Więcej na GothicSite.pl
Forum gry MMORPG Harry Potter: The Wizards Chronicles- Informacje o grze - Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 18