Co byście powiedzieli na GK (jak ktoś czytał książkę lub oglądał film to wie że było GD, Gwardia Dumbledore'a), spotkania mogłyby się odbywać co jakiś czas, np. tydzień i ćwiczylibyśmy różne zaklęcia obronne i oszołamiając (czyli po prostu przygotowywały nas do ataków śmierciożerców na szkołe ale także poza nią). Wiem co powiecie że od tego są lekcje OPCM, ale nie każdy może na nie regularnie przychodzić na nie a spotkania GK odbywały by się o takiej porze kiedy jest najwięcej osób i nie byłyby tak częste. Oczywiście to tylko propozycja.
A poza tym aurorów jest za mało i zanim odpędzą śmierciożerców którzy robią co chcą minie sporo czasu. A tak mielibyśmy o wiele większe szanse ;D A więc proszę o poparcie i zgode dyrektora aby GK mogło funkcjonować.
Pewnie. Dzisiaj w hogwarcie jest tego dobry przykład. Aurorzy poszli na śniadanie, śmierciożercy wchodzą do siedziby aurorów, używają zaklęć niewybaczalnych zaklęć w hogwarcie. A tak poza tym to wszystko jest w porządku.
Jak masz coś do pracy aurorów to im to powiedz prosto w ekran xD
Nie moja wina ,że Akechi sam się usunął z posady i teraz szefa nie ma ,a ktoś musi nim być.A jak Ci się nie podoba praca aurorów to sam broń szkoły.Skoro twierdzisz ,że liczba jednostek jest ważna to jesteś w błędzie.
Wysłany: 2007-08-28, 13:18
Mówiąc szczerze to aurorzy są nadal nie zorganizowani. Panuje u was chaos itp. Nawet mi przyszły do głowy pomysły jak usprawnić waszą prace i utrudnić nam życie^^ ale z oczywistych względów nie podziele się z wami moimi przemyśleniami;p. Chaos panujący w waszych szeregach sprzyja nam;p. To widać po tym temacie. Uczniowie nie są zadowoleni z waszej pracy i sami zaczynają się organizować. To fakt Slay i nie możesz temu zaprzeczyć ;p
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
Nie wiem do końca czy był to głos poparcia ale dzięki Likurg (chociaż jesteś śmierciożercą ;D). Slay, nie mówie że to twoja wina ale to nie zmienia faktu że w gronie aurorów panuje chaos. Zostaliście aurorami po to żeby pomagać zwykłym ludziom. Wiem że sie powtarzam ale powiem to jeszcze raz: nie chce robić konkurencji aurorom ale póki jest jak jest każdy powinien potrafić się bronić. No to tyle.
Wiecie co. Śmeirciozercy się wywyższają. A dziwne że najlepsze walki z uczniami i nauczycielami były dopeiro jak ja do nich wstąpiłem.
I nie zgodzę się z tym że za wolno odpieramy ataki. Poprostu te tchórzofretki atakują jak ja nie jestem online =P
Dyrektor osobiście mi powiedział że jestem jego najcięższym pzreciwnikiem XD (Zapewne Non-Nauczycielskim ale to w/e)
Aurorzy stawiają na jakość, a nie jak śmierciożercy na ilość. (Dzięki XD)
Sam keidyś myslałem o zorganizowaniu takiej Gwardii.
Cały czas mysle jak mogło by to wyglądać.
A tak czy siak, nic byście się nie nauczyli, bo tylko nauczyciele moga uczyć zaklęć, a wątpię czy by im się chciało na niewidce przychodzić na spotkania i uczyć was.
Ostatnio zmieniony przez Akechi 2007-08-28, 19:58, w całości zmieniany 1 raz
Forum Harry Potter: The Wizards Chronicles poleca: Tibia - archiwalna wersja forum jednego z największych polskich for o Tibii. Na forum znajdują się m.in. tematy związane z Open Tibią. [Więcej na Archive.Tibia.net.pl]
Forum gry MMORPG Harry Potter: The Wizards Chronicles- Informacje o grze - Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 20