Wiek: 32 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2007-08-13, 20:02 Imprezy
No to tutaj pisać będziemy o imprezach off topowych i fabularnych... Jakbyście mieli jakieś fotki z nich to wstawiajcie...
U mnie się jutro impreza kroi więc...
JUTRO PO LEKCJACH OK. GODZINY 18.30 BĘDZIE IMPREZA W MOJEJ WILLI... BĘDZIE W DOŚĆ OGRANICZONYM TOWARZYSTWIE... WPUSZCZĘ TYLKO PARY (CHŁOPAK Z DZIEWCZYNĄ JAKBY KTOŚ NIE WIEDZIAŁ). LISTA NIE JEST JAKOŚ TAK KONKRETNIE WYWIESZONA XD BEDZIE TO IMPREZA FABULARNA... (EWENTUALNIE DRUGIM POWODEM BEDZIE POWROT MEGAN)
LISTA TYCH CO NA PEWNO SA ZAPROSZENI:
MORIR & KATHERINE
MIKE & LILY
ELEONOR NAVAR(MOZE SAMA-WYJATEK)
LORD GREED (JAK MA SIE URAZONY POCZUC I MI ROZROBE ZROBIC TO TEZ NIECH PRZYJDZIE)
JA XD
PITO & JUSTYNKA
MEGAN (A NIECH PRZYJDZIE Z KIM CHCE)
JAK ZAUWAZE JAKAS JESZCZE DZIEWCZYNE TO JA TEZ ZAPROSZE
Wiek: 115 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-08-13, 20:11
Elanor Nevar zgłasza, iż jej nie będzie na rzeczonej imprezie. Po pierwsze pracuje jutro do 18, a po drugie wyjeżdża jutro wieczorem i nie będzie jej do niedzieli.
Takze bardzo dziękuję za zaproszenie i za zrobienie dla mnie wyjątku w kwestii par ;) ale niestety, nie będę mogła przyjść. Uznajcie, ze prof. N. zachorowała ;)
ja na pewno przyjdę,czego nie można powiedzieć o Justynce.dawno jej nie było w grze,tak więc nie wiadomo czy przyjdę(Damian powiedział że muszę przyjść z dziewczyną,bo jak nie to mnie nie wpuści)
Wysłany: 2007-08-14, 13:34
DZISIEJSZEJ IMPREZY NIE BEDZIE... PODZIEKUJCIE CO NIEKTORYM...
później dam zdjęcia z wystroju jej... dobrze ze zdążyłem zrobić
Tak, podziękujcie mi, że wziąłem co moje ^^ Damian sobie przywłaszczył kilka rzeczy bez pozwolenia "na czas imprezy", a wyjątku dla niego robić nie będę ;) I tak ostatnio jak ktoś wpadł na pomysł zrobienia "kącika czytelnika" to karę dostał o wiele większą :)
Ale nie, Damianie, zamknij się w sobie i knuj mroczny spisek przeciwko mnie, bo śmiałem mieć pretensję, że zajumałeś fotele Ragnaroka i Andera ;) - eG
Wiek: 115 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-08-14, 14:22
Damian, jest jedno rozwiązanie - zmień termin i złóż do Egora podanie o wypożyczenie pewnych sprzętów na czas rzeczonego przyjęcia (termin rozpatrzenia: zalezy od wielu czynników ;)). Słowem - dogadaj się, a nie obrażaj i rezygnuj z calego pomysłu, bo szkoda :)
Wysłany: 2007-08-14, 14:49
Ja ich nie wziąłem... ja tylko od chłopaków wziąłem kilka rzeczy bo mi pozwolili... Potem wszyscy zaczęli mi pod drzwi znosić rupiecie to co miałem zrobić jak mi wyjście zablokowali...
JEDNAK IMPREZA BĘDZIE BO SIE CHŁOPAKOM ROBIĆ CHCIAŁO JEDNAK...