Pewnie większość z Was widziała ostatnio kłótnię Ethana z Egorem i Elenor. Tak więc dla waszej wiadomości: serwer jest oparty na odgrywaniu postaci, to, co dzieję się w grze i na say to tylko fikcja, naprawdę utrzymuję bardzo dobre stosunki z Ethanem (czy też Bosskiem, bo to jego prawdziwy nick) i nie zapowiada się na żadne zmiany :) Większość z Was jednak dalej nie pojmuje, że na TWCpl panuje RolePlay, dlatego też zaraz wszystko wyjaśnie.
Wysoki, czarnowłosy i niebieskooki mężczyzna o nienagannej kulturze i wspaniałym charakterze może odgrywać postać kurdupelkowatego blondyna z wydłubanymi oczami i nagannymi manierami. To tylko gra, nasza fantazja. Dlatego też nie rozumiem większości, która na OOC zwraca się do mnie per. panie dyrektorze. OOC to skrót od OutOfCharacter, czyli "Poza Postacią". Ja w prawdziwym życiu nie jestem dyrektorem, a zwykłym człowiekiem, dlatego bez obaw możecie do mnie mówić na "TY" czy "Egor". To samo tyczy się innych nauczycieli :)
Wiek: 115 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-06-10, 20:51
A ja dodam ze swojej strony - bo były zdaje sie wątpliości - że Elanor Nevar jest zdecydowanie kobietą, tak samo zresztą jak ja sama :D
Może dla niektórych to głupie, że to piszę, ale juz kilka osób zwróciło się do mnie przez "pan" ^^
EDIT: i oczywiście, tak samo jak u Egora - per "pani" na OOC sprawia, ze czuję sie... staro ;) Wystarczy "Elanor" czy "Saligia"
Wysłany: 2007-06-10, 20:59
Otóż to otóż to :) My normalnie to jak łyse koniaki :D A swoją drogą bardzo często podczas różnego rodzaju rpowania dochodziło między nami do niesnasek :) Jesteśmy zaprawieni w tym jak mało kto ^^