Chciałbym złożyć pewną propozycję a dokładniej założenie Klubu Pojedynków w naszej szkole. Do klubu mógłby dołączyć każdy kto by chciał. Co tydzień w sobotę o wybranej godzinie(jeszcze nie zdecydowałem o której) odbywały by się zawody w których uczniowie oraz profesorzy(łącznie z dyrektorem) toczyli by walki między sobą. Każda osoba mogła by zagrać na dwa sposoby(można wybrać dwa). Pierwszym sposobem jest walka 1 vs.1 w której została by ustalana kwota i osoba ,która wygrała by pojedynek zgarniała by całą pulę. Drugim sposobem był by udział w turnieju pojedynków w którym byłby podział na eliminacje, ćwierćfinały, półfinały, finały itp. Cały Klub posiadał by swoją kwaterę tutaj:
Po zakończeniu turnieju zwyciężca zgarniał by całą pulę a za 2 i 3 miejsce były by przewidziane upominki .
Oczywiście aby wszystko się udało potrzebna jest zgoda naszego dyrektora eGo.
Jeśli macie jeszcze jakieś dodatkowe pomysły co do klubu to tutaj właśnie je piszcie
Wiek: 115 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-08-21, 11:33
Akechi mógłby pokonac Dyra, a i Megan, Draz i ja mamy pewną przewagę, a taką mianowicie, ze na GMów nie można rzucać czarów, paralizujacych, transmutujących itp. :) Można nas tylko zabić :P
Da się, pewnie, że się da ;) Wreszcie jak idzie walka na Thunderousy to wystarczy jeden nieprzemyślany ruch, aby wylądować w skrzydle ;) Ale i tak jestem jedyną osobą, która umawia się na spary 4 vs 1 i wygrywa! :P
ekchm.
Co do klubu pojedynków: OK, ale wybierzcie jakiegoś GMa żeby się tym zajął, bo ja mam za dużo na głowie i zapewne nie będę w tym uczestniczył :)
Egor nie ciśnij mu tak O_o Chłopak nie do konca zrozumiał.........
Slay - tak, masz pozwolenie =)
Ty też naucz się czytać. Slay NIE MA pozwolenia na stworzenie klubu, ma tylko znaleźć chętnego do zajęcia się tym GMa
Kto mi powie co jest napisane tam na pomarańczowo? =(
Ostatnio zmieniony przez eGo 2007-08-28, 20:51, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2007-08-26, 22:24
Można powiedzieć, że inicjatywa umarła śmiercią naturalną...zdaje mi się że zabrakło dość prężnej jednostki która mogła by pomysł ten pociągnąć dalej...(no i oczywiśćie chyba nie ma żadnego chętnego GM;p)
Edit: chyba pisaliśmy to w tym samym czasie slay ;p
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu