Wysłany: 2007-09-06, 17:10 Śmierc
Mam świetny pomysł ( jak zawsze dla mnie;D) otóż gdy ktos zostanie zabity (albo cos w tym rodzaju) można było by zrobic że siedzi w szpitalu np 1 min albo wiecej. Bo tak śmierc = tylko utrata kasy i expa a tak by doszla jeszcze ta minutka w szpitalu
_________________ www.keygames.ad2.pl - moje forum wchodzić i pisać czego dusza pragnie;D
Wiek: 115 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-09-06, 18:02
Pomysł nie jest zły, choć darowałabym go sobie w normalnej grze. Natomiest, cos podobnego byłoby niezłe, gdy mamy np. atak smierciożerców na szkołę. Wtedy nie, że ktoś ginie w holu i za 10 seknud jest znowu w walce, ale np. musi siedzieć z 10 minut w szpitalnym ew. jeśli chcemy urealinić, uznajemy, ze jest ciezko ranny i musi wycować się. Albo jeszcze inaczej: dwa razy moze "zginąc", za każdym razem siedzi, np. 10 minut w szpitalnym, a za trzecim, musi sie wycofać (żercy do swojej kwatery, aurorzy do swojej, a nauczyciele do knajpy ;))
Tak i nie zapominajmy o Enevadzie, i o Śmmierciożercach atakujących spod niewidki.
W takich walkach to szybk ozostanie 1-2 osoby po 3 minutach reszta siedzi -_-
Wysłany: 2007-09-06, 21:54
Akechi, to jest walka... Ktoś ci broni też pod niewidką siedzieć? Nie dalej jak dzisiaj walczyłam z pitem będąc niewidzialna. Zresztą - mozna dać krótszy ten czas... To tlyko pomysł. Modyfikowac trzeba...
Wysłany: 2007-09-09, 16:51
Wydaje mi się, że to dosć oczywtise, ze nie wolno czaic się przy "spawnie". Ba! W strzelankach przez multiplayer jest to zabronione. W takim Enemy Territory: True Combat Elite, za rozwalanie ludzi przy spawnie - giniesz. Cholera, nawet na wojnie nie strzela się do helikopertów Czerwonego Krzyża/Półksiężca, więc szpital zostawić w spokoju ^^