Wiek: 115 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-08-19, 22:50
Taaa, cały problem. Nikt nie chce na siebie odpowiedzialności wziąć. No dalej ludzie, to nie jest aż takie trudne! A jaki prestiż! Pieniądze! Władza! Sława! Piękne kobiety/ Przystojni mężczyźni!
Widać,że nikt nie chce objąć tego stanowiska.eGo ja się zgłaszam na tego redaktora naczelnego jeśli jest nadal miejsce wolne.Moje gg chyba znasz jak nie to 3526586
Wiek: 115 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-08-19, 23:31
Akechi napisał/a:
Nie lubie tak przewodzic wszyskimi, popędzac.
[offtop] Powiedział kapitan aurorów... A mozę ex-kapitan? A już nie wiem... tyle sie pozmieniało, ze nie zdziwię się jak się okaże, że Egor jest nowym Czarnym Panem, Ethan dyrektorem, Akechi nową prawą ręką, a ja woźną :P [/offtop]
Slay, jeśli Egor zatwierdzi twoją nominacje, to po zapoznaniu się z ekipą redakcyjną - prosze cię o kontakt ze mną.
Wysłany: 2007-08-20, 10:22
Dobrze poświęce się dla dobra mojej organizacji^^. (Damian zawiodłeś mnie ...i to bardzo mnie zawiodłeś ;p). Jeśli zaistnieje taka potrzeba też moge jakiś artykuł do Proroka skrobnąć. (Najchętniej coś do działu o śmierciożercach )
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu