Wiek: 115 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-08-12, 17:39 Wspominki
Jeśli ktoś ma jakis fajny screen, chce wspomnieć jakiś fajny event itp. itd. - oto temat dla niego :)
Znalazłam coś ciekawego. Zapomniałam juz, że kiedyś zrobiłam to "zdjęcie". Zastranawiałam się, czy nie podrzucić to śmierciożercom do ich tematu.. ale potem uznałam, że nie będę im psuła galerii, by pokazać chwilę naszego tryumfu. Niestety, przez koniecznosć wyłączenia serwera, trumf nie został sfinalizowany ;P
Panie i panowie, przedstawiam wam kadr z pamiętnej rozprawy.
Przedstawieni:
Sędzia:
Egor Kingsley
Oskarżyciel:
Elanor Nevar (po prawej)
Obrońca, który nie był obrońcą, bo oskarżony stwierdził, ze będzie bronić sie sam (co szło mu kiepsko, bo dowody były aż nadto oczywiste, poza tym przyznał się;p):
Lothien Greece (po lewej)
Ostarżony:
Morir Liserg aka Prawa Ręka Czarnego Pana aka Prawa Proteza Lorda zGreeda (ówcześnie na początku swojej śmierciożerczej kariery)
Rozprawa została zawieszona, a jej termin rpzesunięty na dzień następny. W nocy, Czarny Pan, widząc, że jego najwierniejszemu poplecznikowi grozi utrata mocy i dożywocie w Azkabanie, zorganizował mu ucieczkę.
_________________ Beware of Ivul Mod! ]:->
Ostatnio zmieniony przez Saligia 2007-08-13, 19:54, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2007-08-12, 17:56
Pamiętam te czasy...ach...*zanurzył się we wspomnieniach...Tylko jeden problemik...Ja tego zdięcia nie widze XD
EDIT: ok, ok, już widze XD...weź zaznacz to innym kolorem bo gdyby nie Damiano to bym nie zauważył ;p
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
Wysłany: 2007-08-12, 18:04
Bo trzeba kliknąc na link, złociutki :) Dodam, że ukryty pod słowem "rozprawa". W pdobny sposób jest skonstruowana moje "fotoopowieść". Niestety, kolorystyka forum sprawia, że linki sa mało widoczne i trzeba uwaznie patrzeć, by je wyłapać :) Z zasady nie wstawiam całych obrazków na fora, bo za bardzo obciążają bazę i potem strona wolno chodzi.
Wysłany: 2007-08-13, 16:08
Cóż, moze nie jest to jeszcze "Wspominka" ale kiedyś będzie. Ponieważ pojawiły sie nowe ikony postaci, to mała prezentacja.
Oto (rodzinne gotowanie zupy).
Od lewej:
Egor Kingsley aka Dyrciu - zakupy
Elanor Nevar aka O Nie Znowu Ona - mieszanie i przyprawy
Ethan Greed aka zGreedek - krojenie warzyw
Najs ^^ Gdzie można skosztować? Chętnie zjem ^^ xD
(BTW. Też chce takie )
Co do tematu... Ja wspominam pierwszy dzionek jeszcze jako Cath Jones xD Akurat atak był xD
A tak co do fabuły... Dzisiaj się narobiło, Akechi stał się Ivul i o. xF