Wysłany: 2007-09-05, 20:24 Turniej Trojmagiczny
Siemka. Mam świetny pomysł dotyczący gry. Nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale pisze. Otóz można by zrobic turniej trujmagiczny. Brali by w nim udzial trzech uczniow (tak jak w ksiazce) ale tylko z hogwartu. przechodzili bo przez 3 zadania np pozabijac jakies stworki (najsiilniejsze w szkole)a np. na finał walczyli by razem (wszysy troje naraz) i kto przezyje praktycznie wygralby caly turniej i zyskal by kase albo jakas inna nagrode.
Niestety to jest tylko propozycja z mojej strony ( poniewasz nie jestem jeszcze zaawansowany nie umiem programowac i tak dalej). Więc jeżeli ktos by chciał sie zając moim pomyslem ( albo chociarz zaczerpnac z niego kilka rzeczy) ma moja zgode ;D
_________________ www.keygames.ad2.pl - moje forum wchodzić i pisać czego dusza pragnie;D
Wysłany: 2007-09-08, 09:25
andreew poinformuje cie że takie coś już było a z mich informacji wynika iż eGo próbował zorganizować. Nadal miałbym tą karteczke gdyby mi jej Meg zachłannie nie zabrała;p. Poiwem ci że eGo wybrał po jednym zawodniku z każdego domu.
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu