Noo był już film, książka a o grach wszyscy zapomnieli! ;P
Moja ulubioną grą był "...Kamień filozoficzny" mimo kiepskiej grafika, niemożliwości przewijania filimków miał w sobie to "coś". Ładnie mimo wszytsko wprowadzono gracza do świata magii.
Za to kompletnie nie podobała mi się "...czara Ognia". Poprostu odpychała mnie! Straszne (przynajmniej dla mnie) sterowanie, grafika trochę lepsza, ale wsyztsko widać z odległości 6 metrów... -.-
Wysłany: 2007-06-21, 15:13
Grałem w każdą z czterech gier o Harrym Potterze. Prawde mówiąc pierwsze trzy żadnych trudności mi nie narobiły. Dość szybko kończyłem wszystkie misje. Średnio ok 16 godzin gry starczyło. Małe zdziwienie przyszło po trzeciej części. Szczerze mówiąc nie pamiętam tej gry najlepiej...może dlatego że przeszłem ją w 9 godzin. No ale przy Czarze Ognie to szok przeżyłem. Ta gra to prawdziwa rewolucja. Jak dotąd najbardziehj mi się podoba. Duże nadzieje wiąże też z Zakonem Feniksa. Z tych wszystkich doniesień na jego temat wywnioskowałem ,żę może to być jak dotąd najlepsza część. Niemoge się już doczekać na premiere.
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
Odkrylem dzisiaj fajna gierke HP w internecie, gra polega na tym aby wykonywac ruchy rozdzka takie aby rzucic konkretny czar, tu macie link do tej gry
http://www.darkarts-defence.com/pl/home.aspx
wydaje mi sie ze fajna, mozemy sie zmierzyc jak chcecie...
Ja nie mam zbytniego wyboru, bo grałem tylko w "Komnatę Tajemnic". Musze przyznać, że jak na tamte czasy, to gra mi się podobała. Teraz być może uległo to zmianie, ale jest to związane z faktem, że dostępne są teraz kolejne części gier z serii HP.
_________________ It's changing out there. There's a storm coming, Harry, just like the last time. ~ R. Hagrid
O... Dodam, że TWC to moja ulubiona gra xD Zakon mnie zawiódł. Kompletnie mi się nie podobał... Beznadziejna kamera... Grafika tylko wyszła, ale też... Tylko wygląd Hogwartu mi się podobał.
Wysłany: 2007-10-10, 12:55
Grałem ostatnio u kolegi w Zakon Feniksa, fajna gra, ale jednak najbardziej mi się podobała Komnata Tajemnic, te walki w klubie pojedynków, po prostu bomba!