Postanowiłem, że zapoznam Was z innymi, wartymi uwagi grami na Byondzie :) Zaczniemy od Seiki, dzisiaj o 15:00 zacznę hostować. W związku z tym przez kilka godzin TWC będzie wyłączone.
To dla tych, którzy ciągle zadają to pytanie. Cóż, zapoznanie części z Was z grą "Seika" wypadło dobrze, a przynajmniej tak mi się wydaje ;) Choć gra do najłatwiejszych nie należy, większość pojęła o co biega ;P
A tutaj screenshot!!
Od lewej:
Damian wraz ze swoim szczurkiem, Michał (góra)
Egor z lwem, Morir i Megan ze Szczurkiem (dół)
Wątpię czy taki istnieje. Znam bardzo fajny Angielski: Mapa robiona przez ownera - oryginalna. Nowe techniki dla niektórych klanów, a także kilka nowych - Subeta, Furana, Deidara.
Czasem robie im grafiki jakieś.
Serwer będzie RolePlayowy. (bo w tą grę najlepiej gra się w roleplayu).. Ale o co chodzi? Już tłumaczę.
Jest okropna pogoda, dlatego też pobliski hotel cieszy się dużym powodzeniem. Goście nie wiedzą jednak, że jeden z nich to morderca.. Gra jest bardzo dopracowana, możliwości na zabijanie jest wiele, ważne tylko, aby nikt nie domyślił się kto jest mordercą, bo to oznacza koniec gry. Zabójca musi uważać i być bardzo ostrożny, kiedy wyjdzie na zewnątrz, zostawi po sobie ślady błota, kiedy zadźga kogoś nożem, będzie miał upaprane w krwi łapy i trzeba będzie to zmyć ;).. Cóż, więcej wyjaśnień podam wkrótce, teraz spadam z pieskiem :P
Dziwna gra. Miałem łopate jako broń =P
A jeszcze wczesniej klucz hydrauliczny. Ale za licho nie rozumiałem gry ^^
Potem padło światlo i mnie zabił ktoś u__u