Wysłany: 2007-08-23, 16:39
Draz wizja zamkniętego działu do którego dostęp mieli by wyłącznie śmierciożercy/ aurorzy to ideał. Jednak biorąc pod uwage realne uwarunkowania jest to propozycja nie do zrealizowania. Chodzi o to, że co najmniej trzej GM są aurorami i modami na tym forum. Ciekawe czy można by ich pozbawić dostępu do działu o śmierciożercach? A w szczególności chciałbym zobaczyć mine eGo jak okazuje się że nie ma on dostępu do jednego działu na forum. Tak więc twierdze że takie oddzielne działy są potrzebne, ale sprawienie by do każedego z nich dostęp miała wąska grupa urzytkowników forum jest zadaniem bardzo trudnym, albo wręcz niewykonalnym.
EDIT:
Wysuwajmy racjonalne i możliwe do zrealizowania propozycje
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
Wysłany: 2007-09-03, 15:19
Slay ty lizusie;p Coś sprawa przycichła ostatnio (nie zauważyłem że rangi stały się odzielnym tematem^^) Więc tak dla przypomnienia powiem że przydały by się te dwa działy. No i chciałem powiedzieć że ten pomysł z tym ludzikiem obok postu mówiącym o tym czy dana osoba jest online^^
Tak tylko mówie;)
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
Rangi mogą być. A moje propozycje to:
-Troll
-Mugol
-Żółtodziób
-+/- (chodzi mi o to aby było średnio [nie mam pomysłu na nazwę])
-Prefekt
-Prefekt Naczelny
_________________ Może w Gryffindorze,
Gdzie kwitnie męstwa cnota,
Gdzie króluje odwaga
I do wyczynów ochota.