Wysłany: 2007-08-21, 22:45 Propozycje zmian na forum
Czego brakuje na forum? Co warto zmienić?
Niedawno powstała nowa kategoria na forum - "Screenshots". Jest to miejsca do umieszczania różnych zdjęć z gry. Mam nadzieję, że pomysł wypali i z dnia na dzień będzie tam się znajdować coraz więcej screenów.
Myślałem nad wprowadzeniem rang na forum. Ranga taka będzie zależeć od ilości napisanych postów.. Może macie jakieś sugestie z tym związane?
Zapraszam do wypisywania przemyśleń co do zmian.
_________________ It's changing out there. There's a storm coming, Harry, just like the last time. ~ R. Hagrid
Między innymi tak. Od ilu punktów ma być dana ranga itd.
Poza tym, na rangi można zrobić osobny temat, tutaj dyskutujmy o ogółach, a do omawiania szczegółów (jak już będzie wiadomo, że projekt wchodzi w realizację) to można użyć innego tematu. W końcu jakiś porządek musi być. Ordnung muss sein!
_________________ It's changing out there. There's a storm coming, Harry, just like the last time. ~ R. Hagrid
Wiek: 114 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-08-22, 10:06
Ja nigdy specjalnie nie byłam zwolenniczką rang. Znaczy, osobiście mi nie przeszkadzają. Ale wiem, że na 90% forów, znajdzie się przynajmniej jeden troll, co będzie spamił ile wlezie tylko po to, żeby dostać "wyższą rangę".
Wysłany: 2007-08-22, 14:10
Co do tych rang to mi jest wszystko obojętne. Chciałbym jednak zaproponować stworzenie dwóch nowych kategorii: Śmierciożercy i Aurorzy. Tematy te będą wtedy lepiej widoczne. Również takie rozwiącanie stworzy nowe możliwości rozwojów tych tematów oraz pozwoli na lepsze uporzątkowanie dotychczas (i przyszłych) zgromadzonych informacji.
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
[...] takie rozwiącanie stworzy nowe możliwości rozwojów tych tematów oraz pozwoli na lepsze uporzątkowanie dotychczas (i przyszłych) zgromadzonych informacji.
Jak to ładnie, podniośle zabrzmiało.
Saligia napisał/a:
[...] na 90% forów, znajdzie się przynajmniej jeden troll, co będzie spamił ile wlezie tylko po to, żeby dostać "wyższą rangę".
Jakby nie patrzeć, to nawet dobrze. Przynajmniej przybyłoby więcej postów / tematów. ^^
Gryphon napisał/a:
czyli będą rangi?
Tak, niedługo będą.
Temat rang zakończony.
Jakieś inne propozycje zmian?
smierciozercy i aurorzy powinni miec swoje tematy, na temat dla smierciozercow tylko oni maja wstep a na temat dla aurorow tylko oni sadze ze ulatwilo by to komunikacje wewnatrz tych "sekt" i mozna by bylo pisac tam jakies wazne informacje a nikt z zewnatrz by ich nie wylapal