Moja ulubiona?? nie czytałem... oczywiście zart a ulubiona to Czara Ognia
Nie wiem czemu akurat ta... a najmniej lubie Komnate Tajemnic wydawała mi sie najnudniejsza...
_________________ Ha! a wy takiego podpisu nie macie :P
Teraz moja ulubiona ksiazka jest 7 czesc, mimo ze nie przeczytalem jej jeszcze do konca to juz mi sie podoba (oczywiscie tresc) najbardziej ze wszystkich ale nie zdradze dlaczego bo nie chce wam psuc zabawy, podobnie jak Likurg.
Wysłany: 2007-09-02, 05:29
Moja ulubiona 4 część, ale jeszcze czekam na 7 bo to się może zmienić
EDIT:
Piąta i szósta cześć również mi sie bardzo podobała, ale 4 miała w sobie to "coś" czego one nie miały, najszybciej i najprzyjemniej mi się ją czytało, a zwłaszcza rozdziały z zadaniami turniejowymi.
Ostatnio zmieniony przez Ian McKel 2007-10-12, 15:43, w całości zmieniany 1 raz
Mi się najbardziej podobała 5 i 6.Czekam teraz na 7 część.
Ludzie, jak tak patrzę na trzy ostatnie posty... A może by tak bardziej konstruktywne wypowiedzi? Pełniejsze? Obszerniejsze? Uzasadniajace wybór? Z jakąś osobistą opinią? Forum to emisjce do dyskusji, a jak tu o dyskusję, gdy mamy tylko "ja lubię to" zamiast "ja lubię to bo..."?- Ivul Mod
Ostatnio zmieniony przez Saligia 2007-09-02, 16:26, w całości zmieniany 2 razy
Damian_Sikora
Wysłany: 2007-10-27, 18:18
Moje to
Hatty Potter 7(Śmiertelne Relikwie?)ponieważ jest wciągająca,dzieje się w niej dużo ciekawych rzeczy.Chociaż koniec(koniec ostatecznej walki i epilog)już się tak nie chce czytać
Harry Potter i Zakon Feniksatak samo jak do 7 ale bez przerwy chce się ją czytać(przeczytałem 27 razy)Jedyny minus to to,ze jest za krotka
Wysłany: 2008-01-27, 11:03
Jak narazie przeczytalem 5 czesci i najbardziej podobaly mi sie Zakon Feniksa i Wiezien Azkabanu. Fajne sny mial w 5 czesci HP, szkoda ze Syriusz umiera...