Pragnę zaprezentować wam najnowszy projekt powstający od kilku miesięcy! To gra MMORPG o tematyce Harry Potter'owskiej, tyle, że w pełnym trójwymiarze! Więcej informacji znajdziesz pod adresem:
eGo, po co reklamować forum, jeżeli to jest na razie tylko projekt, jak sam zresztą napisałeś:
Cytat:
Proszę nie zadawać pytań "Gdzie można pobrać grę?", "Kiedy wyjdzie?" itd., ponieważ, szczerze mówiąc, sami tego nie wiemy. Projekt jest jeszcze we wczesnym stadium i minie wiele miesięcy, zanim ktokolwiek dorwie pełną wersję w swoje szpony ;P
Sorry, but it makes no sense for me... ;>
Nie lepiej skupić się na jednym projekcie? Harry Potter: The Wizards Chronicles albo Harry Potter 3D... Trzeba się trzymać jednego, a takie rozdrabnianie się nie jest najlepszym wyjściem.
I do tego te forum na jun.pl...
Pozwoliłem sobie zmienić nazwę tematu na "Harry Potter 3D", aby lepiej oddawała zawartość tematu.
_________________ It's changing out there. There's a storm coming, Harry, just like the last time. ~ R. Hagrid
Krico, nad projektem HP3D pracuję od dłuższego czasu i gra jest już na tyle zrobiona, że uznałem za najwyższy czas zaprezentować ją szerszej rzeszy fanów HP. O TWC nie zapominam, broń boże, choć w miarę upływu czasu na forum HP3D (już niedługo) będą pojawiały się materiały związane z grą i chcemy, żeby ktoś je widział oprócz nas :)
Rozumiem, ale jak narazie nie ma tam na forum żadnych zdjęć z gry (chyba, że trzeba się zarejestrowac, aby uzyskać dodatkowy dostep do zabezpieczonej części forum), dlatego nie wiem, po co reklamować forum (grę), jeżeli na nowym forum nie są nawet zamieszczone odpowiednie materiały na temat gry...
_________________ It's changing out there. There's a storm coming, Harry, just like the last time. ~ R. Hagrid
Wiek: 31 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2008-02-17, 10:54
A czy ty myślisz, że trójwymiarową i <moim zdaniem xP> świetnie dopracowaną grę tworzy się w tydzień? W tydzień to ty nic nie zrobisz nawet na BYOND'a...
Czy ja się nie czepiam (nie mogę sie tylko doczekać) a na byond'a może i bym coś zrobił ~~ ale przydało by sie więcej info ss itp może mój post na górze chamsko zabrzmiał sry :D:D