Wiek: 38 Dołączył: 04 Mar 2008 Posty: 3 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2008-03-05, 15:11
No dobra wszystko fajnie .Polski serv nie działa.Za to jest angielski.Mam nawet do niego ip.Oto ono 68.239.246.76:1789 .Tylko niech mi ktos powie.Kiedy ten serv jest wlaczony ??Albo lepiej.Skad moge wiedziec ze jest wlaczony.!!Dziekuje serdecznie za wszystkie odpowiedzi.Pozdro
_________________ ------------------------------------------------------
Ja zawsze jestem na fali:
Po prostu,
Jestem bogiem:D
thx dla pana @up^ xDD thx ziomku odrazu wbijam musze zobaczy hp mmo xDD
i gz za znalezienie serva angielskiego bo mi sie nie chcialo szukac innnym pewnie tez nie.. ej i daj mi nick swoj to pogramy razem :D
ja nie moge!!! nawet na ten eng serv nie moge sie wbic kto mi da jakis fajny serv to HP:TCW??????? pliss dajcie moze byc eng ale najlepjej by bylo pl...BLAGAM ludzie zlitujcie sie... jestem wielkim fanem HP i chce pograc w mmo tego wspanialego guwienka... xDD
Znalazłem Anglielski (niestety) server jak ktoś chce ip to prosze byond://76.184.184.249:1084 jak cos to moj nick : Syriusz_Black jak ktos by chcial wejsc to pliss do grfonów byśmy razem na dementory biegali bo sam leje tylko jak sie nie ruszajom... mam 9lvl wbijajcie.... mozna pograc poza tym ze ja nie znam kopletnie mapy 1 raz gram w hp mmo... xDD
http://hpworld3d.mojeforum.net/
Server będzie 24 godziny, 7 dni w tygodniu :)