Wysłany: 2007-08-02, 17:50 Czy exp tylko z książek?
Zapytałem sie na OOC jak można zdobywac exp (jestem newbie) powiedzieli ze musisz czytac ksiegi dostosowane dla twojego levela ... a ze wczesniej znalazlem pewna biala ksiazke (book of peace) to zaczalem ja "studiowac" jednak dawala tylko 10expa a nastepne ksiegi byly od 12lvl dopiero ... aktualnie mam 10 i potrzebuje 3080 expa chyba ... to znaczy ze musze 308 razy "przestudiowac" ksiege aby dostac level? czy istnieje jakies "latwiejsze" sposoby?
Wysłany: 2007-08-02, 20:47
nie chodź na potworki bo to nie opłacalne. Co do tej "chłosty" Damian chciał powiedzieć ,że teraz narzekacje na to jak ciężko wam się lvl wbija a my mamy o wiele więcej expa do wbicja aby zdobyć lvl. Więc więcej nie marudź nam o takich błahostkach
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
nie chodź na potworki bo to nie opłacalne. Co do tej "chłosty" Damian chciał powiedzieć ,że teraz narzekacje na to jak ciężko wam się lvl wbija a my mamy o wiele więcej expa do wbicja aby zdobyć lvl. Więc więcej nie marudź nam o takich błahostkach
Czy to nie jest "głupota" że dojście do conajmniej 50lvlu (ulrich twierdzil ze on sam na ksiazkach jechac a ma jakis 130+) to jedynie "studiowanie" ksiąg ???
A tak na marginesie ... zeby nie robic kolejnych tematów.
1.Na którym mógłbym expic na potworkach i z czego (czar)?
2.Znalazłem wiele ksiąg na 12 i 20 level ... czy kazda ksiazka daje tyle samp expa (w sensie na dostepnosc levela) ... bo skoro ich jest tak tyle to byloby bezsensu
Ale cos nie daje mi spokoju ... zeby zdobyc 12lvl (na inne ksiazki) potrzebujemy 6k expa ... co daje 600 "przestudiowan".
na 40lvl potrzebujemy 30k expa ... jednak mamyu dostepne ksiazki ktore daja 100expa. ... co daje 300 "przestudiowan" a kazda ksiazke studiuje sie minimalne dluzej niz poprzednia.
Jednak zdobycie 40lvla (z 39) jest duze latwiejsze nic zdobycie 12 (z 11)
Jeszcze są potwory ale jak zginiesz to odejmują ci połowę złota i expa... Mówię ci... Od lvl 500 to będziesz miała dopiero chłoste
Było faszerować się nielegalnie kupowanymi Fasolkami? =d
ja kiedyśtam sobie też je tak zdobywałem. Potem zapytałem czy zabijanie Dementorów i Ptaków z Dementii/Avis jest legalne, Dyrektor odpwiedział że legalnie nie jest więc przestałem xD