Wiek: 32 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2007-07-14, 08:30
Biorąc pod uwagę, iż zostałem redaktorem "Proroka Codziennego", to jak macie jakąś fajną sprawę to walić do mnie pm'ke, ja chętnie wybadam sprawę i opisze.
Dokładnie 1 stycznia 2008 roku nastąpi reset gry, wszystkie save'y zostaną usunięte. Fabuła zacznie się od nowa, tym razem wszystko potoczy się inaczej. Pamietajcie, nie robimy starych postaci! Nie chce widziec zadnych Akechi'ch czy Damianow ;P
Wiek: 32 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2007-09-11, 14:31
Tia... żartuje... teraz będzie jaszczurkołak xD
Ja tam o robieniu postaci jeszcze nie myślę... nad imieniem i nazwiskiem tylko rozmyślałem... imię już mam... nazwisko w sumie też (23 litery) jak wymyślę dłuższe to bedzie...
Wiek: 115 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-09-11, 14:38
No nie wiem... W świecie HP chyba nie ma jaszczurołaków (ale znam system RPG, gdzie są ^^)
Chcesz długie imię? Stwórz sobie kobietę, która ma męża i wzięła sobie podwójne nazwisko:P 23 litery to długie? Pfff, moje prawdziwe imię i nazwisko ma koło 20 :P (a mężata nie jestem, zaznaczam ;))
Ja w sumie też się specjalnie nie przejmuję jeszcze nową postacią. Do 1 stycznia jeszcze trochę jest, a ja za bardzo polubiłam "starą Nevar", żeby już myśleć o kolejnej. Znając życie wpadnę na pomysł pewnego dnia, gdy będę myśleć o czymś zupełnie innym ;)