Wysłany: 2007-05-25, 21:30 Niemoge połączyć się z polskim serwerem
Włączam BYONDA chcę się połączyć z polskim serwerem ,ale gdy pojawia się okienko Dream Seeker to wyskakuje coś takiego:Connecting to byond://83.12.182.210:55253.
Connection failed. Niewiem co robić. Z angielskim serwerem łącze się bez problemu.
No, na dłuższą metę nie damy rady pociągnąć na moim łączu i trzeba będzie jednak wykombinować jakiegoś innego, lepszego hosta. A serwer był wyłączony bo była burza u mnie i admin sieci wyłączył neta ;} (jest przewrażliwiony, bo kiedyś mu się wszystko popaliło).
Wiek: 33 Dołączyła: 25 Maj 2007 Posty: 7 Skąd: z daleka xP
Wysłany: 2007-05-26, 18:58
A ja mam troszkę inny problem... Wczoraj weszłam - ładowało mi się w cholerę (ale w końcu się doładowało), po czym gra m, , gram i nagle mi komp się zepsuł - czy coś padłoo z prądem - bo się wyłączył i włączył - jakby reset.
Potem weszłam w grę i nie powinno się już tyle ładować (tak było napisane gdzieś na forum) a mimo wszystko zaczęło od początku. Co więcej w pewnym momencie się zacięło i ... lipa! Dzisiaj znowu próbowałam - i znowu nie chce mi się doładować do końca. I nie mam pojęcia co w takiej sytuacji zrobić...
_________________ "Have no power in your cock - You will find it in punk-rock!" xD
To moja wina. Nie doładowało się do końca pewnie, bo u nas była burza i admin sieci wyłączył neta znowu. Ale już serwer stoi, więc spokojnie możesz zacząć działać :}
Wysłany: 2007-06-02, 11:29
Damiano jak wiesz serwer działa dzięki uprzejmości eGo. Nawet jemu należy się chwila wytchnienia. Poza tym po wyłączeniu serwera eGo musiał nas o tym poinformować dlatego mogą tu występować postu napisane już po tym wydarzeniu.
Troche cierpliwości wkońcu serwer ruszy we Wtorek .Będziesz miał całe wakacje na granie