Przyjaciele:

hpnews.pl
Harry-Potter.net.pl
RPG Wars
Black Wing's Lair - Polski Oficjalny Serwis Fanowski o World of Warcraft
Gra MMORPG Harry Potter - Forum gry mmorpg
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy    Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Seriale i bajki

Autor Wiadomość
Memorientes

Wysłany: 2007-08-23, 20:33   

Daleko od noszy (jedyny serial przypominający żeczywistość).

Likurg 
Król Sparty

Wysłany: 2007-08-24, 09:34   

Teraz pora na Króla Likurga ^^(zainteresowani wiedzą o co chodzi ;p).Seriale..hym..zaczne od polskich:
"Czterej Pancerni i Pies"- jak dla mnie najlepszy serial z osadzony w realiach II Wojny Światowej;p Chociaż czekam na ten nowy serial który ukaże się we wrześniu (Twierdza szyfrów czy jakoś tak)
"Alternatywy 4"
"Czterdziestolatek"
Lubie klimacik tamtych komedii :-)
"Polskie Drogi" Równierz dobry serial.
Jest tego jeszcze więcej, ale nie będe się zagłębiał.

Zagraniczne:
"Drużyna A" Niewiem czy ktoś to jeszcze pamięta, ale serial super był. Ach to były lata mojej młodoście :-P
"MacGyver" (chyba tak się to coś pisze;p) co będe tłumaczył, każdy chyba wie co tam ciekawego było :-P
Z troche nowszych:
"Herosi"
"Lost" ale zaprzestałem po 2 serii
Myśle że to wszystko....hym...a jednak nie zapomniałem o dwóch serialach nie o trzech ^^
-Colombo
-Kojak
-Monk
Teraz to wszystko :-P

EDIT: TY z góry to chyba powinno być Memento Morir ;p

kubilord 

Wysłany: 2007-08-24, 16:06   

Pokemony :mrgreen:
A tak na serio Muminki i smerfy

pito 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2007-08-25, 10:27   

Pokemony jak byłem mały to lubiłem :-) ale mi przeszło :-)

ogólnie nie ogladam telewizjii,więc nie gniewajcie się jeśli bedzie mało :-P

seriale...hum...chyba świat według Kiepskch :-P nic więcej nie ogladam :-P

Filmy...to będą jakieś komedie(horrorów nie lubie)Akademia Policyjna,wyścig szczurów,oraz coś innego,a mianowicie Park Jurajski(jedyny horror który lubie:P)

Bajki? Włatcy Móch :-P i ewentualnie mogę obejrzeć smerfy :-P

Ian McKel 
Auror

Wysłany: 2007-09-07, 22:22   

Też kiedyś lubiłem pokemony, ale jak teraz na nie patrzę to mi się jakieś walnięte wydają

szramek

Wysłany: 2007-09-08, 18:56   

Dragon ball, Bleach, Naruto, Death Note, Samurai Champloo, D.gray-man, Helsing, Slayers...itd. ogólnie od dziecka uwielbiam anime;] a z seriali to ostatnio zdecydowanie Dexter (nie mylic z labolatorium dextera :p choć też ogladalem)no i może Skazany na śmierć ale wole dextera i przestałem PB ogladac.

Ian McKel 
Auror

Wysłany: 2007-09-18, 18:53   

przypomniało mi sie o jeszcze jednym serialu (bajce), Włatcy Móch(błędy są specjalnie), wiem ze wiele osób w tym Mike powie że mam bardzo niskie IQ (co nie jest prawdą xD) , ale cóż każdy ma inny gust, dla mnie to jest super :D

Ostatnio zmieniony przez Ian McKel 2007-10-04, 21:08, w całości zmieniany 1 raz  

{GM}Saligia 

Wysłany: 2007-09-18, 19:03   

Hmm... ja generalnie nie oglądam za duzo telewizji.

Nie mam też serialu, który bym śledziła. Lubię sobie od czasu do czasu Monka obejrzeć. Bardzo lubilam tez "Przyjaciół" gdy jeszcze lecieli... Nie wiem czy coś jeszcze? Widziałam tez kilka odcinków "Przez 24 godziny" i było bardzo fajne, ale to jest ten typ serialu, ktory trzeba śledzić, a ja nigdy nie miałam do tego głowy ;) Po prostu zawsze zapomnę:P Dlatego, jeśli jakies seriale mają ciagłą fabułę, to musiałabym mieć kolejne odcinki i ogladać raz za razem ;) Np. moi bracia w ten sposób oglądali "Battlestar Galactica", który bardzo mi zachwalali, wieć przymierzam sie, czy moze kiedyś nie obejrzeć.

Co do bajek... Cóz, zasadniczo to dla mnie absolutnie wymaitają Smerfy i Gumisie ^^ bardzo sympatyczne bajki z klimatem ;) Teraz, co prawda już nie oglądam (niespodzianka! :D) ale jak byłam mała to były absolutnie w czołówce. A nawet jak trafiłam jakos rok czy dwa lata temu na jakiś odcinek Smerfów to z przyjemnością obejrzałam ("jak ja nie cierpię Smerfów!" :D). To jest ten typ bajek, które jak oglądam, to nie mam wrażenie, że gdybym miała dzieci, to zabroniłabym je im oglądac ;P (co mi przechodzi czasem przez myśl, jak widzę co niektóre bajki na Cartoon Network ;))
Ostatnio zmieniony przez Saligia 2007-09-18, 20:03, w całości zmieniany 1 raz  

Mike 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2007-09-18, 19:11   

Nie no wiesz co Sal... Szok! ty nie oglądasz bajek??!! nie wierze... no a zeby off topu nie robic to dopisze ze Bleacha kocham i właśnie skonczylem oglądać czekam na nowy odcinek który powinien sie jutro pojawić ;/

Erotic 

Wysłany: 2007-09-19, 12:11   

seriale no to oczywiście "Gotowe na wszystko", hmmmmmm dalej no to oczywiście "I'm going to tell you a secret" tylko to tak troche dziwnie jest przedstawione właśnie jako serial (napewno wszysce nie kapują co to za serial no ale trudno) no i w zasadzie wszystko kiedyś byłem fanem naruto ale z wiekiem przestałem to oglądać...

{GM}Saligia 

Wysłany: 2007-09-19, 12:41   

Hm, jeśli chodzi o anime...
Obejrzałam całe Wolf's Rain. Bardzo fajne, chociaż zawiodła mnie końcówa.
Zaczęłam też oglądać Ninja Scroll (swoją drogą, wersja pełnometrażona całkiem ciekawa :)), ale w pewnym momencie dotarłam do miejsca, gdzie nie było zuploadowanych odcinków na You Tube, więc przerwałam, a teraz nie pamiętam na którym odcinku stanęłam, a nie chce mi się oglądać od nowa, bo sporo tego było ;P
Z Naruto widziałam jeden odcinek u kumpla i jakoś nie przypadł mi do gustu styl.
Aha, i widziałam też cały Hellsing - również bardzo fajne, ale również zawiodła mnie końcówka i fakt nie rozwinięcia pewnych wątków, które jakoś tak zawisły w fabularnej pustce...

Ian McKel 
Auror

Wysłany: 2007-09-27, 19:56   

Barwy Szczęścia, kolejny serial który oglądam, dzisiaj został wyemitowany pierwszy odcinek, od pierwszych minut mnie wciągną (może dlatego że to serial twórców M jak miłość, które też oglądam)

Ian McKel 
Auror

Wysłany: 2007-11-02, 20:31   

Jednak nie oglądam Barw Szczęścia, ale za to oglądam inny, dużo lepszy serial Heroes. Z początku wydawało mi sie głupie, ale Kuba mnie namówił żeby obejrzał kilka odcinków i od tego czasu oglądam to i bardzo mi sie podoba, dużo lepsze niż Skazany na śmierć, którego już nie oglądam.

barste 

Wysłany: 2007-11-03, 11:24   

ja tam lubie sobie na wspólnej obejrzeć, władce móch,no i ah ten andy czy jak to sie pisze,Skazany na śmierć,Kiepscy,i zapomniałem jeszcze o 13 posterunku.

Azeroth 

Wysłany: 2007-11-09, 20:42   

Disney'a mam ale nie lubie oglądać (mój brat lubi który jest o 8 lat starszy :P) Z bajek to co tam oglądam Ah ten Andy no tylko to. A tak ogółem to nic nie oglądam. Tylko cs 1.6 i TWC :P

Odpowiedz do tematu