Wysłany: 2007-08-19, 18:02 Seriale i bajki
Jest to temat w którym będziemy pisać o swoich ulubionych, bajkach, serialach i i tym podobnych. Na początek ja napisze co nieco o tym co oglądam.
Moim ulubionym i niezastąpionym serialem są "Mamuśki", polecam każdemu. Lubie również Gotowe na wszytko, w tym serialu występuje co nieco komedii. M jak miłość serial opisuje życie typowej polskiej rodziny, a raczej rodzin w nowych odcinkach. Super komedia Świat według Kiepskich, w roli Głównej Andrzej Grabowski, fajny aktor. Za serialem I kto tu rządzi aż tak bardzo nie przepadam. Oprócz tego oglądam jeszcze Skazany na śmierć, Niania to też super i Rodzina Zastępcza. Z bajek tylko czasem Ah ten Andy.
Ostatnio zmieniony przez Ian McKel 2008-01-12, 20:37, w całości zmieniany 2 razy
No wiec z tego co wymieniles, to rzeczywiscie Skazany na smierc, Swiat wedlug kiepskich i Niania sa fajne a reszte to raczej nie ogladam, no czasami M jak milosc ale to bardzo rzadko xD
Hm... Ja oglądam "Nianię". Lubię grę Agnieszki Dygant. "Gotowe na wszystko" to jedyny zagraniczny jaki oglądam (nienawidzę "Prison Break" >.<). Oglądam też program "Review Terrory" na Hyperze xDDDD Ale żeby zajarzyć o co chodzi trza trochę pooglądać. Bajki... "Atomówki" (wychowałam się na tym ;P) oraz... "Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster" ;D Bajki oglądam różne, ale coraz rzadziej ostatnio, raczej siedzę na Vivie, MTV etecera... Och i jeszcze przepadam za wszelkimi Anime ^^ Ale tego jest tak dużo... Wolicie nie znać wszystkiego... Nie doczytalibyście (czyt. zasnęłi na klawiaturze) ; )
To tyle ;P
ooo na Disney Channel sa fajne seriale takie jak: Świat Raven, The suit life of Zack and Cody, no i oczywiscie film High School Musical na tym programie... ^^
Nie wiem co wszyscy widzą w tym Hight School Musical o.O (bez obrazy) Dla mnie to mdława historyjka miłosna z beczeniem owiec w tle... (bez obrazy mówiłam... gdzie z tymi pomidorami we mnie!?) Disney w ogóle mi się nie podoba... Jakiś odszczepieniec jestem, czy jak? o.O
Wysłany: 2007-08-19, 19:17
Hm... dobre Anime to podstawa, bo w końcu złego bym nie ściągał namiętnie codziennie po kilka odcinków ^^ poza tym z seriali... hm... raczej niczego nie oglądam jeśli o to chodzi...
Podobnie jak Megan lubię Review Territory na Hyperze i nawet chyba z tego samego powodu xD Czasem się po ziemi rzucam ze śmiechu
Tadusz i Miłosz - "Nie można powiedzieć, że kobieta jest brzydka... Najwyżej zmęczona... graniem" xDD
Wariaci... Czasami się dziwie, jak oni gadając takie głupoty nie kwiczą na ziemi ze śmiechu ;)
Wysłany: 2007-08-19, 19:29
Megan McGuire napisał/a:
Tadusz i Miłosz - "Nie można powiedzieć, że kobieta jest brzydka... Najwyżej zmęczona... graniem" xDD
Wariaci... Czasami się dziwie, jak oni gadając takie głupoty nie kwiczą na ziemi ze śmiechu ;)
I dlatego ten program jest taki świetny. No po prostu już samo to jak ci goście się tak fajno niezgadzają He he he a i powiedzonka im się niezłe zdarzają...
Naruto... bardzo fajne ^^ ale w malych dawkach.. po 3 odciniki naraz max... Poza tym uwielbiam Great Teacher Onizukę oraz Full Metal Alchemika ^^
Ja oglądam pełno anime i wypisanie wsyztskiego zanudziło by was dlatego też...
Naruto, Full Metal Alchemist, Chobits, Great Teacher Onizuka, Fushigi Yuugi, Tsubasa Chronicles, Sailor Moon, Project .hack//, Kamikaze Kouito Jeanne, Slayers, Vampire Princess Miyu...
A to dopiero wstęp xD
[quote=Bossk]Poza tym uwielbiam Great Teacher Onizukę oraz Full Metal Alchemika ^^[/quote]
Tak, GTO to moje ulubione anime :) Dalej mam wszystkie odcinki na kompie.. No, ale nie róbmy offtopa, bo to temat "seriale i bajki".. Co do seriali, wszystkie, które lecą wieczorem na komedy central, typu "Gotowe na wszystko", "Chorzy doktorzy", "Sex w wielkim mieście" itd. Prócz tego Prison Break, LOST (choć dawno nie oglądałem), Trawka (numero uno!!)..
Jeżeli chodzi o bajki: oglądam ich masę. Wyłapuje fajne style rysowania, rozwiązania.. Takiemu zapalonemu rysownikowi to się bardzo przydaje! :)