Wysłany: 2007-08-08, 23:18 Avatary/Sygnatury na zamówienie.
Ponieważ nie chciałbym offtopu (nie lubie tego xD)
założyłem taki temat =p
Tutaj ci bardziej uzdolnieni w photoshopie porobią wam to co chcecie (bez przsady).
Photoshoowcy łączcie się i róbcie Avatary/Sygnatury innym ^_^
temat Dedykuję: Naszej wspaniałej nauczycielce ONMS oraz Pito (Pitu? Piciowi? Nie wiem jak xP)
Z góry zaznaczam że ja tylko to zakładam, nie robię =p
Sama idea podoba mi się... gorzej tylko, czy znajdą się osoby, które podejmą się robienia avatarów i sygnatur. Bo przecież założyć temat to jedno, a robić prace to drugie. Ale tak to przynajmniej jedna rzecz już jest - odpowiedni temat...
To przy okazji może ja pierwszy coś zamówię..
Mianowicie chodzi o avatar. Najlepiej taki z grafiką z gry. I żeby w którymś z rogów avatara znajdował się napis "Krico". O, to tyle.
_________________ It's changing out there. There's a storm coming, Harry, just like the last time. ~ R. Hagrid
Wiek: 31 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2007-08-09, 10:57
Ja coś mogę zrobić, ale później... Dopiero co zacząłem więc muszę się trochę podszkolić, bo sądzę, że z moich teraźniejszych prac bylibyście niezadowoleni. Szybko się uczę więc za jakieś 3-5 dni będę mógł już robić
Szczerze mowiac to juz mi sie odechcialo robic takie np sygnaturki...
Ale jesli ktos bedzie chcial i bedzie mial fajny pomysl to moge sprobowac cos zrobic xD
Wysłany: 2007-08-09, 13:24
Nie interesuje się grafiką...po prostu nie znam się na niej. Ale zobaczyłem ogłoszenie Krica i przyszedł mi pewien pomysłdo głowy (tak wiem dziwne ;p). Krico napisał iż najlepiej by było gdyby jego Avatar był z grafiką z gry. Ja mam kilka fajnych zdięć z gry i postanowiłem spróbować.
A oto marny rezultat mojej pracy:
Shot at 2007-08-09
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
Wysłany: 2007-08-09, 14:01
Nie podaje wymiarów ani innych konkretnych informacji aby nie ograniczać twórców;p
Zaznacze jednak ,że to ma być mroczne logo..(ale to jest chyba jasne ;p)
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu